Acil yardim

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar 24 gün önce doğum yaptım pankreas iltihabı nedeniyle hastaneye yatmak durumunda kaldım. 3 4 gun buradayım belki daha fazla sütümü sagip gönderiyorum fakat bebeğim bırakır mi memeyi çok korkuorum uzuluorum da

Oncelikle gecmis olsun
doktorunuz sutu vermeye devam edebileceginizi söyledi mi
çünkü tedavi göreceksiniz ya ilaçlar sütü etkilemesin

Oncelikle gecmis olsun
doktorunuz sutu vermeye devam edebileceginizi söyledi mi
çünkü tedavi göreceksiniz ya ilaçlar sütü etkilemesin
Evet suan sadece sıvı veriyorlar ilaç tedavisi şimdilik yok..

Çok geçmiş olsun. Bir fikrim yok fakat umarım bırakmaz memeyi ve sizde bir an önce iyileşirsiniz.

Sutunuzu sürekli sağın ,belirli bir rutinde misal 2 saatte bir ,yada 1 saatte bir . Duruma göre.Endişelenmeyin bebeğinizi döndüğünuzde emzireceğinize emin olun.O bırakmaz merak etmeyin annesini.Siz de karamsarlığa kapılıp pes etmeyin.Olaki ilaç durumunda da sagmaya devam edin onları dökerseniz maksat göğsün uyarılmayı devam edilmesi.Allah acil şifalar versin Biran önce meleğinize kavuşmanızı dilerim

Aventin filan anne memesine yakın biberonları var, birde dr browns dı sanırım, bebeğe süt direk gelmiyor Bebek biberonu emerek efor sarfediyor , bu tarz biberonlardan kullansın bakan kişi. Emmeyi bırakmaz inşallah.
Bir arkadaşımın bebeği 1 ay kadar yoğun bakımda kaldı, emmeyi bilmiyordu ama sonra alıştırdı şükür.
Sizede çok geçmiş olsun

Canim endiseye kapilma insallah birakmaz strese girersen asil o zaman birakir sutunden azalir cok gecmis olsun

Geçmiş olsun bırakmaz kolay kolay

Ancak siz stres olmayın

Bırakırsa da yahut tıbben bırakmanız gerekirse de dünyanın sonu değil

Siz sağlıklı olun bebeğinizi de güzelce büyütürsünüz

Bu aşamada iyi olmaya odaklanın ayaklanıp eve dönmeniz daha önemli şu an

İlk tutarken belki zorlar ama sonra emer. Benim oğlum 20 günlük olana kadar hiç meme tutmadı sonra aç bir anında emmeye başladı.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…