- 9 Mayıs 2017
- 13
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi Muzlusutumsu
-
Peki bu bidaha kanamasına engel mi doktor çok rahat konuştuZedelemissindir dikkat et sende
Şurda ciddi bir şey sordum arkadaşlar demekki fikir almak istiyorum birazcık ciddi olsakKesin bozulmustur. Yandın.
Ciddiyim. Keske daha once ciddiye alsaydin sen de.Şurda ciddi bir şey sordum arkadaşlar demekki fikir almak istiyorum birazcık ciddi olsak
Sevgilim eliyle temas Etti. Çok haklısınız birdaha asla ve asla bu korkuyu yaşamamak için Uzak durucamElle temastan kastınızı anlamadım ama o kanama normal gelmedi bana. Neyse doktor sağlam diyorsa sağlamdır. Bir dahakine kafanıza takacağınız şekilde davranmayın.
Farklı bir bakış açısıDoktor anlamadiysa gelecekteki sahis hic anlamaz. Takma .
Gülsemmi ağlasammı bilemedimFarklı bir bakış açısı
Şurda ciddi bir şey sordum arkadaşlar demekki fikir almak istiyorum birazcık ciddi olsak
Sevgilim eliyle temas Etti. Çok haklısınız birdaha asla ve asla bu korkuyu yaşamamak için Uzak durucam
20 yaşındayım ama ilk kez böyle bişi yaşadım ve her şeyin zamanında olmasından yanayım aynen öyle bi anlık hata işte bu durumda öyleYaşın küçük gibi geldi nedense bana, his diyelim. Bir daha böyle şeyler yapma belli ki korkuyorsun bakireliğini kaybetmekten. İnan bir anlık bir hatana bakar. Dikkatli davran ki sonradan korku yaşama. Korkma doktor zarar görmemiş diyorsa öyledir için rahat etsin istiyorsan bir doktora daha görün.
Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Dalga geçmeye gerek yokEyvah ki eyvah. Kesin bozulmuştur. Şimdi evlendiğinde eşin hakkında neler neler düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?