Acil yardim

Dert yanmaya hakkın yok. Kendin etmiş kendin bulmuşsun.

1.reşit,aklı yerinde bir insana siz nasıl gizlice ilaç verirsiniz? Bu ne kadar yanlış birşey önce bunun farkında olmalısınız.

2.bir insanla "nasılsa evlenince değiştiririm" diye evlenmek ne kadar mantıklı?

3.alkolik bir adamdan ısrarla çocuk sahibi olmaya çalışmak ne kadar mantıklı?

Asıl acil olan bu soruları cevaplandırmanız.

Birde su gibi icen adama ilac verilmez o is dr un gorevi bugun alkolik babaya gebe bebegi yarin yetim bebek adayi yapmayin Allah korusun

ilk önce şunu diyeyim kendi başıma almadim bu ilacı doktor tavsiyesi bakin bilmeden insanları yargilamayin nerden biliyorsunuz alkol aldigini bildigimi kim bir alkol alanla evlenirki benim hayatta en nefret ettiğim şey

bu bebeği çok istiyor ne yapacağını bilemiyor ama alkolude soz veriyor birakamiyo ben birakirsam cok hasta olurum diyo doktora hiç sıcak bakmıyor çok ii bir insan ben yuvami yikmam eşimi böyle bir durumda bırakmam yuva yıkmak çok kolay sonra o insan daha beter olur Rabbimde ii demez herkesin bir imtihanı var Rabbim büyük inş bir mucize olur

ilk önce şunu diyeyim kendi başıma almadim bu ilacı doktor tavsiyesi bakin bilmeden insanları yargilamayin nerden biliyorsunuz alkol aldigini bildigimi kim bir alkol alanla evlenirki benim hayatta en nefret ettiğim şey
Kusura bakmayın ama doktor uzaktan ne kadar doğru bir teşhis koyup tavsiye verebilir? Belki bi yan etki yapacak kalp krizi vs.bir olay olacak. Kimseyi yargılamıyorum evlenmeden önce bilmiyorsaniz daha sonra elbet ögrenmissinizdir 3 tüp bebek denemesi yapana kadar.Evlenince değişir,çocuk doğurunca değişir diye diye hem kendi hayatınızı hem de o bebeğin hayatını kötü yönde etkilemissiniz.evlenmeden önce nasıl anlayamadiniz orasını geçiyorum bana tuhaf geldi çünkü.valla hayat sizin koca sizin bebek sizin.ben kendi penceremden bakiyorum ve bu şekilde düşünüyorum.Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.

yok tanidikti o yüzden sorulmadi birde topluma girmediği için kimsede demedi benimle evleneli akraba filan içine giriyor babasi bana bile restini cekti sen kızım maşallah arkadaş ortamını kestin dedi evden işine isinden evine ama ben bazı şeyleri evlenince öğrendim

Alkol kullanan kişi neden dünyanın en kötü insanı gibi algılanır hala anlayabilmiş değilim.
Adam içiyor tamam, ama içip içip size sataşıyor mu? Sizi dövüyor mu? Küfür ediyor mu?
Adam sabahlara kadar o meyhane senin bu pavyon benim gezmiyor ki. Siz demişsiniz evde gözünüzün önünde içiyormuş.
Belki adam öyle rahatlıyor. Zararı kendine size ne?

İçip içip sapıtmıyorsa size ne içmesinden? Siz kahveden keyif alırsınız,eşiniz biradan.Hayır adam kendi evindede içemeyecekse ne yapsın bu adam? Dışarda içirtmiyorsanız evdede içmesine karışamazsınız.Yani evlendiniz diye adamı yeniden yaratmaya çalışmayın.Adam içince mutluysa bırakın içsin...

Bekarken keyif bile verebilen alkol masaları (o zaman sesiniz cıkmıor) evlendikten sonra size dert oluyor
Adam baştan belliymiş.

Keyif için içse 1 2 duble derdi konu sahibi..
Oldukça da fazla içtiğini söylemiş..
Alntılamamın sebebi de,
Hayat arkadaşım çok içerse:
"Zararı kendine banane" diyecek kadar umursamaz olamazdım ben aile de bunu gerektirir..

İki yıllık evlisin ,esin alkol bağımlısı ve 3 kez tüp bebek denemissin. .zincirleme hata tamlamasi. .

Tüp bebeğe harcadiginiz parayla eşin tedavi olsaydı belki de sen kendiliğinden hamile kalacaktın ..

İlaçla milacla olmaz ,üzgünüm ! Klinik bir vaka ..

Lutfen arkadaslar hamile kadin
Yazarken biraz daha hassas olalim, bu arada bebeginiz icin tebrik eder saglikla kucaginiza almanizi dilerim. Esiniz doktora gitmezse, siz mutlaka bi psikologa gidin. Hormonlar nedeniyle hem bide bunun lohos donemi var. Once siz ve bebeginiz onemli.

Canım hocanın numarası var bende cok ıyı bır hoca yardımcı olabilir sana ara gorus benımde buna benzer sorunlarım vardı kurtuldum suan ıyı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar iciyor tam olarak? Her gece hem bira hem raki mi iciyor?
Icince sizana kadar mi iciyor?
Icmedigi zaman nasil?
Icki seven biri mi alkolik mi bunlari arastirdiniz mi?
Saglik kontrolune girdi mi?
Alkol sorunu varsa bu sorunu bebek cozmezdi ki
Bazi kisiler hic icki sevmedigi icin 3biraya su gibi icmek diyebilirler o yuzden sordum ayrica.
Su gibi icen biriyle tup bebek tedavisi yerine once alkol sorunu asilmaliydi aslinda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…