• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim

Keyif için içse 1 2 duble derdi konu sahibi..
Oldukça da fazla içtiğini söylemiş..
Alntılamamın sebebi de,
Hayat arkadaşım çok içerse:
"Zararı kendine banane" diyecek kadar umursamaz olamazdım ben aile de bunu gerektirir..
Sizin bakış açınızla yanıtlıyorum. Erkek suçlı, hem de cok çünkü aşırı içiyor. Kadın az mı suçlı? Baba olmayı haketmiyor demek ne kadar büyük bir laf değil mi size göre?
Aile olmak bunu mu gerektiriyor gerçekten?

Alkol malesef çözülecek bir durum değil benim amcalarım kuzenlerim de böyle su gibi içerler karıları da hep şikayetçi ama asla laf söyletmezler bu konuda. O benim keyfim karışamazsın filan derler. Ben bile uzaktan rahatsız oluyorum whatsapp grubumuz var her içtiklerinde paylaşırlar birbirlerine afiyet olsunlar yok ne mükemmel aileyizler filan. Galiba içmeden konuşamıyorlar birbirleriyle. İçmenin de bi kararı olur belki o da yok. Kendini kaybedene kadar içiyorlar. Düzelmiyorlar da. Bu tedavi gerektiren bir bağımlılık bence. Ben onları gördükçe içmeyen biriyle evlenicem diyordum eşimin de ne alkolü var ne sigarası ama hepsinden beter bir ailesi var. Tam düzgün bir evlilik hiç olmuyor galiba :(

Sizin bakış açınızla yanıtlıyorum. Erkek suçlı, hem de cok çünkü aşırı içiyor. Kadın az mı suçlı? Baba olmayı haketmiyor demek ne kadar büyük bir laf değil mi size göre?
Aile olmak bunu mu gerektiriyor gerçekten?
Benim bakış açıma doğru bakamamışsınız:KK48:
Konuyu "İçsin kendine zararı"dan suçlu suçsuza getirmeyi başarmış bulunmaktasınız :KK9:

Benim bakış açıma doğru bakamamışsınız:KK48:
Konuyu "İçsin kendine zararı"dan suçlu suçsuza getirmeyi başarmış bulunmaktasınız :KK9:
Tamam içsin zararı kendine diyince aile olunmuyor, baba olmayı haketmiyor diyince mükemmel aile olunuyor diyelim o zaman:)

Eşiniz belki sizi seviyor siz de onu seviyorsunuz. Çocuğunuzu da çok sevecek ona iyi babalık yapacak ama bu kadar alkol alıyorsa çocuğunun güzel günlerini göremeyebilir. Kimin ne zaman öleceğini Allah bilir ama eşiniz şuan karaciğerlerine ve beynine çok büyük bir işkence yapıyor. İnşallah en kısa zamanda bu bağımlılıktan kurtulur.

Tamam içsin zararı kendine diyince aile olunmuyor, baba olmayı haketmiyor diyince mükemmel aile olunuyor diyelim o zaman:)
Cıkkk bu da olmamış:KK12:
Bence yorumlama cümlelerinizden vazgeçin..
Zira hanya konya meselesine dönmüş mevzu..
Ben bu kadar umursamaz olamazdım kendine zarar vermesine dedim siz aile olunur/olunmaza getirdiniz:KK51:
Kişinin fikri neyse zikride odur demiyciiimm:oops:

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım o kadar bunaldimki artik ne yapacağımı bilmiyorum 2yillik evliyim eşim çok alkol alıyo önceden her gece meyhane kahve orası senin burasi benim gezermis benle evleneli gidemiyo o konuda çok katiyim ben çok Üzgünüm çok bira içiyor rakı pespese doymuyo gizli ilaç aldım verdim alkol için sadece kızardı ama yine sonuç olumsuz doktora gitmiyor şu gibi alkol alıyo ve üstelik 3tup bebek denemesi ile 9haftalik hamleyim cok bencil biri bu bebeği bile hak etmedigini düşünüyorum bana bir akıl verin ne olur bunun yokmu caresi
Alkolik olan bir kocadan neden ısrarla bebek yapmaya çalıştın. Çok büyük hata yaptın. :KK43:

Cıkkk bu da olmamış:KK12:
Bence yorumlama cümlelerinizden vazgeçin..
Zira hanya konya meselesine dönmüş mevzu..
Ben bu kadar umursamaz olamazdım kendine zarar vermesine dedim siz aile olunur/olunmaza getirdiniz:KK51:
Kişinin fikri neyse zikride odur demiyciiimm:oops:
Yorumlama cümlelerimden aynen vazgeçtim çünkü ben de anlatmak istediğimi anlatamadım bir türlü.
Aynen hanfendi fikrim de zikrim de "zararı kendine banane"den ibaret. Benden bir aile kurulmazmış öğrettiniz teşekkür ederim...

Vallahi toplumun eğitim şeklini kafam almıyor.kız çocuk evlenmeli ve de çocuk yapmalı.yani adam ne yaparsa yapsın bu ritüel yerine gelmeli...hangi yüzyıldayız yaaa azıcık mantık...yazık günah bu çocuklara...
Toplumdaki kiz cocuklarinin yuzde 80i heralde zaten ilerde evlendircez kafasina gore buyutuluyodur.. cekirdekten yetisme derler ya oyle. Evlilik en ust mertebe matah bisey. Uuu hele cocuk yapma hic kimsenin yapamycagi bir is.. Koca en hava atilacak gene kimsede olmayan sey. Soz soylenemez,hak aranamaz bi bisey koca.. boyle dusundurten cok kisi var...
Not.. evet evliyim.. ama evlenmek uzere buyumedim cocukluktan..kendimi.yetistirebildigim kadar yetistirdim.Vizyonum kocadan ibaret degil :)

Konu sahibi,yazdiklarimi sizin icin yazmadim ustunuze alinmayin... genel konustum. yoksa size laf dokundurmak degil niyetim.. :/

Back
X