Acil yardım

Siyahzambak6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
286
508
103
Kızlar 6 aylık bebeğimin kafasına uyurken yanlışlıkla bagaj kapağı çarptı. Napmak gerekir ilk çocuğum . doktoramı gideyim yoksa belirtimi takip edeyim ((((

Not: gittik doktora birşey yokmuş şükür. Buraya yazmamın sebebi bir belirti söyleyen olur tecrübeli biri olur diyeydi. Nebiliyim gözümden kaçan birşey olursa diye

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Sert mi çarptı. Benim de ilk bebeğimde kanepeden düşmüştü,doktora götürmüştüm.
Birşeyi yok dedi ama ne olursa olsun her zaman getir demişti. Birşeyi var veya yok biz karar veririz demişti.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Sert mi çarptı. Benim de ilk bebeğimde kanepeden düşmüştü,doktora götürmüştüm.
Birşeyi yok dedi ama ne olursa olsun her zaman getir demişti. Birşeyi var veya yok biz karar veririz demişti.
Şok halinde eöin değilim sert mi değilmi benim kucağımda uyuyordu. Arkadaş göröe iş kapatmak istemiş. Ağlayarak uyamdo sonra hemen normale döndü hafif şişti kafası

İcinize sinmesi icin yine de bir gosterin. Eltim 8 aylik cocugu bugune kadar 50 kere dusurdu. Bir ara hatta kucucuk cocugun gozunun alti yumruk yemis gibi mosmordu. Bir sefer bile hastaneye goturmedi. İlerde cocuk tramvali olacak resmen. Siz goturun bir film ceksinler en azindan.

Kusma uyku hali göz kayması hiçbiri yok gülüyo oynuyo. Minik bi şişlik var sadece. Emdi de. Annemgil iyi durumu diyolar bende bilemedim. Acillerde çok hırpalıyolar çocuğu biyandan da içim almıyo hastaneye gitmeyi
E acilde hirpaliyorlar demissin ama durdugu yerde de bagaj kapisi carpmis. Hazir bu kadar hirpalanmisken biraz da acilde hirpalansin bence.

İcinize sinmesi icin yine de bir gosterin. Eltim 8 aylik cocugu bugune kadar 50 kere dusurdu. Bir ara hatta kucucuk cocugun gozunun alti yumruk yemis gibi mosmordu. Bir sefer bile hastaneye goturmedi. İlerde cocuk tramvali olacak resmen. Siz goturun bir film ceksinler en azindan.
Elti beceriksiz galiba, yürümeyen çocuk nasıl o kadar düşer.
Ben pimpirikten öleceğim sanırım

Elti beceriksiz galiba, yürümeyen çocuk nasıl o kadar düşer.
Ben pimpirikten öleceğim sanırım
3. Cocugu bu bebek ve bence de beceriksiz. 1. Sinifa giden diger kizi tuvalet temizliginden bi haber. Dusen cocugu daha iki haftalikken kucaginda oturur pozisyonda tutuyordu. Neyse kınamayım. Benim de ilk gebeligim kim bilir ben nasil bir anne olacam.

Bazı şeyleri ben riske atamazdım mutlaka gidin doktora
Büyük oğlum bı kere koltuktan düştü bişey olmadı sandım gitmedim doktora hemen
Ama iki üç saat sonra gözleri burnu su akmaya başladı apar topar gittim sarsıntıdan olmuş müdahale ettiler Şükür daha kötüsü olmadı ama ihmal etmeyin derim

Back
X