Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şok halinde eöin değilim sert mi değilmi benim kucağımda uyuyordu. Arkadaş göröe iş kapatmak istemiş. Ağlayarak uyamdo sonra hemen normale döndü hafif şişti kafası
3. Cocugu bu bebek ve bence de beceriksiz. 1. Sinifa giden diger kizi tuvalet temizliginden bi haber. Dusen cocugu daha iki haftalikken kucaginda oturur pozisyonda tutuyordu. Neyse kınamayım. Benim de ilk gebeligim kim bilir ben nasil bir anne olacam.
Buraya konu açacağına çocugu alıp acile götursen daha mantıklı merak etme senin tabirinle hirpalamaz kimse çocuğunu direk kan almazlar tomografi röntgen mr denen birşey var