Yok mesajı sen atmak istiyordun en sonOndan mesaj mı bekliyormuşum
İşinize bakın bi yerlerinizd n uydurmayın
Bugün de herkes beddua eder oldu. Sen yapmışsın eşinde yapsa ne olacak neyi takip ediyorsunuz kiBu duruma inşallah hepiniz düşersiniz sizin gibiler olmaz olsun
Bizim gibiler nasilmisBu duruma inşallah hepiniz düşersiniz sizin gibiler olmaz olsun
Bu duruma inşallah hepiniz düşersiniz sizin gibiler olmaz olsun
İyi değilsin heralde bence yardım almalısın tepkilerin normal değilBu duruma inşallah hepiniz düşersiniz sizin gibiler olmaz olsun
Bak beklenen beddua da geldi. Daha yazmayalım Allah muhafazaValla dona kadar kontrol etmek
Ben bilmiyorum vallahiBak beklenen beddua da geldi. Daha yazmayalım Allah muhafaza
Konu sahibi yaptığın normal mi sence?
Erkeklerin biyolojik olarak idrarını yaptıktan sonra nolduğunu bi araştır.
Bunu da yazdım ya bravo bana
Ben bilmiyorum vallahiçok cahilim
Kocasının iç çamaşırı kimse bakma diyemez şüphesi olabilir ama neden bu kadar kızdı ben bu kısmı anlamadımSizin donunuzda hic leke olmuyor mu? Don bu yahu, her turlu vucut sivisi bulasir,
Basima gelse de umursamam yani, adamin donu kirli diye aldatti cikariminda bulunmak degisik bir psikoloji gerektiriyor, hos bilmiyorum 12 senelik kocamin kirli donlarini hic incelemedim ama :)
Ya söylemesi ayıptır hemen yapıp çıkınca son damlalar sonradan gelirmiş birazcık beklemeleri lazımmış
Ayh çok utandım
Bak beklenen beddua da geldi. Daha yazmayalım Allah muhafaza
Konu sahibi yaptığın normal mi sence?
Erkeklerin biyolojik olarak idrarını yaptıktan sonra nolduğunu bi araştır.
Bunu da yazdım ya bravo bana
Ne kadar sallarsan salla diye bir söz var böğğBen bilmiyorum vallahiçok cahilim
Kocasının iç çamaşırı kimse bakma diyemez şüphesi olabilir ama neden bu kadar kızdı ben bu kısmı anlamadım
Evet ya hep bi son dakka golleri bi açıkları var.Erkek bu mutlak hata veriyor işte
BöğğNe kadar sallarsan salla diye bir söz var böğğgerisini sen tahmin et
Konu sahibi konuların bi garip verdiğin cevaplar bi garip derdin ne
Biliyorsun ben pek utanmazımBöğğ
Ay bende bunu yazıcaktım da utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?