Gebeliğe Hazırlık Acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Banukocamann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
4
0
1
26
Ya bayanlar uyuyamiyorum kafayi yiyecegim resmen. Adet olmama 1 hafta kala gebelik testi yaptim 3 tane 3undede 2 çizgi ama cok silik cikti. Gittim kan testi verdim beta hcg 24.27 cikti. Simdi adet olmama 3 gun kaldi ama goguslerim falan agiriyor sanki olucam gibi. Hamile olamazmiyim degerim cok mu düşük sizce

Bayanlar simdi bugun yine kan verdim beta hcg 8.00 çıktı ne oluyo yani

Son düzenleme:
Bence hamilesiniz.egerkı hamıle olmasaydınız hcg 0.01 çıkardı.gogüs agrısı hamileliğin belirtilerinden biri.bence içiniz rahat olsun.hamılesınız.testlerdede sılık cizgi var diyorsunuz.dwgerlerınız adet gününüz geçtikçe daha fazla artacaktır.yarın gitseniz kan verseniz hcg biz dahada katlanmış olacak

Bence hamilesiniz.egerkı hamıle olmasaydınız hcg 0.01 çıkardı.gogüs agrısı hamileliğin belirtilerinden biri.bence içiniz rahat olsun.hamılesınız.testlerdede sılık cizgi var diyorsunuz.dwgerlerınız adet gününüz geçtikçe daha fazla artacaktır.yarın gitseniz kan verseniz hcg biz dahada katlanmış olacak
Umarim hamileyimdir icimi rahatlattiniz teşekkürler

Ya bayanlar uyuyamiyorum kafayi yiyecegim resmen. Adet olmama 1 hafta kala gebelik testi yaptim 3 tane 3undede 2 çizgi ama cok silik cikti. Gittim kan testi verdim beta hcg 24.27 cikti. Simdi adet olmama 3 gun kaldi ama goguslerim falan agiriyor sanki olucam gibi. Hamile olamazmiyim degerim cok mu düşük sizce
10 ve uzeri gebeliktir demek ki yeni ki boyle dusuk cikmis 1 hafta icinde tavan yapar .Hayirli olsun .

Hamilesin canım hayırlı olsun. Merak etme çok erken test yaptırdığın için düşük çıkmış artık yükselir. Ayrıca adet olacakmış gibi belirtiler çok normal daha 1 ay boyunca hatta daha fazla kasık ağrısı çekeceksin adet olcak gibi ama olmayacaksin :KK48:

Bayanlar simdi bugun yine kan verdim beta hcg 8.00 çıktı ne oluyo yani
Kimyasal olmus sanirim once yukselmis sonra düşmüş

Back
X