Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım ;(

okyanusnesya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.841
3.493
133
37
Kılar saçlarım cok güzel küllü sarıydı açıcı ile yapılmıştı tabi neyse dip boyam geldi 2 ay geçti derken kızardı ben de hem dip boya yapayım hem de küllü cila olsun diye loreal 121 buzul sarı ve igora 0.33 turunculuk giderici karıstırıp uyguladım sonuc dipler hala turuncu sarı olan saçlarım gri mavi yeşil turuncu afedersiniz ama iğrenç berbat birşey oldu o sarılarım gitti ona mı üzüleyim çıkan renge mi şimdi koyu boya sürsem kapancak güzelim sarılar gitti mi yani akıtamazmıyım bu mavilikleri açıcı ile akıtsam elimde mi kalır saçlarım napsam yaa ölcem üzüntüden

Mor şampuan deneseniz ,ben de dip boyasindan bikip,koyulttum mecbur
Malesef dayanamadım o iğrenc mavi rengi acıcıyla akıttım küllü sarı sürdüm tekrar ama saçlarım cok kötü yandı uzun aüre birşey sürmemem lazım yoksa kopup elimde kalacak

Malesef dayanamadım o iğrenc mavi rengi acıcıyla akıttım küllü sarı sürdüm tekrar ama saçlarım cok kötü yandı uzun aüre birşey sürmemem lazım yoksa kopup elimde kalacak
Hindistan cevizi yağı oldukça işe yarıyor ,bir deneyin bence. Çok açıcı kullanmak iyi değil tabii ama mecbur olunca uygulaniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…