• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım !!!

alihan ve ben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
713
916
103
35
Merhaba hanımlar . Gece gece uyku tutmadı bir sorunum var . Şuan fark ettim . Göbek deliğimde siyah bir nokta var nohut tanesi kadar . Dışarı doğru çıkıntı olmuş . 13 haftalık hamileyim . Eşimde Yok . Görevde . İlçedeyim kadın Doğumcu yok burada . Endişelenmeli miyim ? Böyle birşey yaşayan oldu mu fotoğraf yüklüyorum şimdi . Aktif olan lütfen baksın . İyi geceler

Eklentiler

• 2EA86CB5-D931-4113-AFB0-0FFF1DD4D662.webp
    2EA86CB5-D931-4113-AFB0-0FFF1DD4D662.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 138
Akıntı?
Kanama?
Koku?
Ağrı?
Sancı?
Baskı?
Kasılma?
Zorlama?

Vs.. bunlar yoksa sıkıntı yok. Ama varsa direk acile gitmelisin. Bebek yağı, veya zeytin yağı, badem yağı ile masaj yapabilirsin. Yakında eczane varsa ona da danışabilirsin. Onlar da bilgilidir.

Akıntı?
Kanama?
Koku?
Ağrı?
Sancı?
Baskı?
Kasılma?
Zorlama?

Vs.. bunlar yoksa sıkıntı yok. Ama varsa direk acile gitmelisin. Bebek yağı, veya zeytin yağı, badem yağı ile masaj yapabilirsin. Yakında eczane varsa ona da danışabilirsin. Onlar da bilgilidir.
Bu saydıklarınızdan hiç biri Yok çok şükür . Hamilelik öncesi birikmiş göbek kiri olabilir mi diye düşünüyorum . Eczane var ama bu saatte çıkmam mümkün değil uzak çünkü . Sabahı bekleyeceğim mecburen . Teşekkür ederim ilginiz için

Korkulacak bişey gibi durmuyor ufak bişey sanırsam antısrptıkle temizleyince Bı ıkı güne gider tabi yine de Bi doktora görün kalıbını Ferah tut herşey olacağına varır.

Korkulacak bişey gibi durmuyor ufak bişey sanırsam antısrptıkle temizleyince Bı ıkı güne gider tabi yine de Bi doktora görün kalıbını Ferah tut herşey olacağına varır.
Doktorumla görüştüm. Önemli birşey olmadığını söyledi . İlginiz için teşekkür ederim . Ben görünce bi an panik oldum

Back
X