Acil yardim

2. cizgi hemen mi belirdi canim

5 dakika içinde böyle çıktıysa yüksek ihtimal gebesiniz kan vermeniz de fayda var net sonuç için

5 dakika içinde böyle çıktıysa yüksek ihtimal gebesiniz kan vermeniz de fayda var net sonuç için
Ben bisey sormak istiyorum idrarda böyle cıktı pozitif kanda neden negatif cıktı acaba hastane de mı sorun anlamadım ben adette olmadım 1 hafta gecikti yani testte pozitif kanda yok bisey bana yardımcı olun allah için

test sonucunuzda beta hcg değerpiniz kaç çıktı kan tahlilinde, bence bu yaptıdığınız tahlili tekrarlayın eğer beta hcg sınırdaysa

Ben bisey sormak istiyorum idrarda böyle cıktı pozitif kanda neden negatif cıktı acaba hastane de mı sorun anlamadım ben adette olmadım 1 hafta gecikti yani testte pozitif kanda yok bisey bana yardımcı olun allah için
Canim bir saat gibi sure içinde çiktiysa kuruma çizgisidir o zaman. 5 dk içinde çikdiysa kani tekrarlayin derim

Baska idrar testi yapmadiniz mi?

Kuruma çizgisi öyle mı olur allah aşkına adet olmadım diyorum kan testinde 2 cıktı ben anlamadan hiç bisey
Canim saatler sonra ciktiysa ihtimal var kuruma olmasina. Bende de baya baya çizgiler olurdu. Bazi testler hemen belirgin çizgi oluşduruyor bir saat sonra. Bazilarinda olmuyor. Mesela ben hamile kaldigimda ilk dakikalarda gozle çok zor gorulur çizgi çikmişdi kanda 19du değerim ona ragmen. Yalniş anlama ben kimseyi umutsuzluğa dusurmek için soylemiyorum ki. Hepimiz çift çizgi hayaliyle yaşiyoruz. Sadece gebelik çizgisiyse kanda 30larda rakam çikmasi gerekirdi. Ya kan tahlilinde sorun var, ya idrar testinde, ya da kuruma çizgisi. En iyisi yarin ilk idrarla tekrarla azacik da olsa gorunuyorsa demekki var. Belki de geç dollenmedir. Artacak değerin ola bilir yani

Kuruma çizgisi öyle mı olur allah aşkına adet olmadım diyorum kan testinde 2 cıktı ben anlamadan hiç bisey
Bazen testler yanlış olabiliyor. Eyer yaptığınızda 5 dakka içinde çıktıysa var demektir. İsteriseniz bi test daha yapın.

Regliniz geçtiyse kan degeriniz yüksek cikmaliydi testlere çokta güvenmeyin derim çünkü erken gebelik testleri bile yanıltıcı olabiliyor birkaç gün daha bekleyin eğer olmazsanız tekrar kan testi verin

Adet görmedim testler neden yanılsın ki o kadar insan yapiyo kan testi 2 çıkmış özelde yaptırdım bi de bence hastanede bi sorun var kadınakan verirken söyledim kadında pozitif sayılır dedi kan testi alalım dedi ben biraz daha bekleyeyim bence

Tabiki hata da ola bilir. Evet en iyisi bekle mumkunse başka yerde tekrarla kan testin

İdrar testini ilk idrarınla tekrarla hemen 2. Çizgi varsa sağlık ocağında bir kan ver pazartesi. Adetini 1 hafta geçtiyse kanda çıkması lazımdı zaten. Normal de önce beta HCG kanda çıkar sonra idrarda çıkar yani kanda çıkmayıp idrar da çıkması anormal.

Naptiniz sonucunuz ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…