Gebeliginiz nasıl geçiyor5 ve üstü hamilelik sizin 8 çıkmış ama takip edin bence 8 çıktığında ne zaman verdiniz 2 3 gün önceyse bugün de verebilirsiniz
Dün verdim testi sağlık ocağında ama kahverengi leke neden oluyor anlamadım çokta istiyorum dua edin bana sizce özelde yaptırsam mı bide5 ve üstü hamilelik sizin 8 çıkmış ama takip edin bence 8 çıktığında ne zaman verdiniz 2 3 gün önceyse bugün de verebilirsiniz
Bilmiyorumki sağlık ocağı olabilirsin dediGebeliginiz nasıl geçiyor
Ne olabilirsin dediBilmiyorumki sağlık ocağı olabilirsin dedi
Hamile olabilirsin belki dediNe olabilirsin dedi
Yerleşme lekesi olabilir, eğer aşırı değilse kafaya takmayın şuan daha dün verdiğiniz için bence yarın verin kanıDün verdim testi sağlık ocağında ama kahverengi leke neden oluyor anlamadım çokta istiyorum dua edin bana sizce özelde yaptırsam mı bide
Daha belli değil…Gebeliginiz nasıl geçiyor
Çok teşekkürediyorumYerleşme lekesi olabilir, eğer aşırı değilse kafaya takmayın şuan daha dün verdiğiniz için bence yarın verin kanı
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinDaha belli değil…
HayırlısıBu gün kan vericem bakalım umarım artmıştır
Değer kaç olmalı düşük değer dedi doktordaCanım eğer bı hafta gecikmen varsa 8 düşük bı değer , lekelenmede var diyosun bence bı doktora görün
Ben sizi kesinlikle yanıltmak istemem ama benim bildiğim şu şekilde örneğin 8 çıkan betada 3 haftaliktir bebek mesela.Buda demek oluyoki sizin adetinizden 1 hafta önce verdiğiniz beta 8 çıkar o 3 haftaya denk gelir.Değer kaç olmalı düşük değer dedi doktorda
Çok teşekkürederim herşey allahtan ben sadece umut ettiydimBen sizi kesinlikle yanıltmak istemem ama benim bildiğim şu şekilde örneğin 8 çıkan betada 3 haftaliktir bebek mesela.Buda demek oluyoki sizin adetinizden 1 hafta önce verdiğiniz beta 8 çıkar o 3 haftaya denk gelir.
sizin yine adetten bir hafta sonra yani yaklasik 5 haftalık gebelikte en azından 50-100 falan olmalıydı.hatta daha fazla
Ama ben doktor değilim bu benim bilgim tabiki yaniltmakta istemem
Hayatta neyi çok istersek o bizim sinavimizdir.Karalar bağlamayın her şey ummadığıniz bir anda çok güzel olacakÇok teşekkürederim herşey allahtan ben sadece umut ettiydim
❤Hayatta neyi çok istersek o bizim sinavimizdir.Karalar bağlamayın her şey ummadığıniz bir anda çok güzel olacak
Geç döllenme diye bir şey de var umut siz olmayınÇok teşekkürederim herşey allahtan ben sadece umut ettiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?