Ben şuan 23 haftalık hamileyim ve Dr dedi suyun en az sınırda ne yapmam gerekiyor nolur yardımcı olun biz bişe yapamayız dedi Dr su iç bol bol dedi 40 kilo su içtim 6 günde başka ne yapılabilir yardım lütfen
En doğru bilgilendirmeyi doktor yapabilir bu husuta. Kulaktan dolma yada kendi deneyimlemedğiniz önerileri dikkate almayınız durum ciddi gözüküyor. Umarım herşey yolunda ilerler.
En doğru bilgilendirmeyi doktor yapabilir bu husuta. Kulaktan dolma yada kendi deneyimlemedğiniz önerileri dikkate almayınız durum ciddi gözüküyor. Umarım herşey yolunda ilerler.
Ben şuan 23 haftalık hamileyim ve Dr dedi suyun en az sınırda ne yapmam gerekiyor nolur yardımcı olun biz bişe yapamayız dedi Dr su iç bol bol dedi 40 kilo su içtim 6 günde başka ne yapılabilir yardım lütfen
Havuç suyu öneriliyor genelde. Ancak bol bol dinlenmeniz, stres yapmamanız ve doktorunuzu dinlemeniz çok önemli. Dilerseniz farklı bir doktora daha görünün
Ben ilk gebeliğim çok öncesindeydi zaten hamileliğimin son zamanlarıydı yatışım yapıldı suni sancı ile doğum yaptım. Ama siz Cumayı beklemeyin bence en alt seviyede demiş doktor. Başka doktora görünün acilen herhangi bir devlet hastanesinin acil servisine gidip.