Acil yardim ...

mervegulcan95

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
25
12
18
30
Benim adetim 1 hafta gecikti . Ve sonunda oldum ama bu adet gibi değil bi türlü anlam veremedim . Bugün 3. Gün ama 3 gündür 1 ped değiştim imdada çok az vardı ve kahverengi sürekli renk olarak kırmızı kan değil bildiğiniz kahverengi toprak gibi siyaha dönük gibi ama kan gibi kırmızı değil. Sadece tuvaletten tuvalete oluyor ve az az bu neden olur acaba bu yerleşme kanaması denilen seymi başına böyle birsen gelen varmi

Benim adetim 1 hafta gecikti . Ve sonunda oldum ama bu adet gibi değil bi türlü anlam veremedim . Bugün 3. Gün ama 3 gündür 1 ped değiştim imdada çok az vardı ve kahverengi sürekli renk olarak kırmızı kan değil bildiğiniz kahverengi toprak gibi siyaha dönük gibi ama kan gibi kırmızı değil. Sadece tuvaletten tuvalete oluyor ve az az bu neden olur acaba bu yerleşme kanaması denilen seymi başına böyle birsen gelen varmi
Yerlesme kanamasi olabilir hic test yaptın mi

Yerleşme kanaması olabilir. Benşm önce çamaşırıma kan gelmişti, adet oldum zannetmiştim. Taktığım ped ertesi gün dolmayıp kahverengi lekelenme olunca akşamına kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim

Benimki silince değil de çok.afedersiniz tuvalette de damla damla geliyor pede de bi kac damla ama böyle köyü kahverengi kanla hiç alakası yok . Bide ben bu ay ertesi gün hapı diyorlarsa ondan aldım. 1 hafta da gecikme yaşayıp peşine böyle birsey oldu . Acaba kan dan hamilelik testine falan mı baktirsam

Back
X