Acil yardım....

kepce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
1
0
86
İzmir
mrb kızlar benim bir sorunum var.biryıl önce 3 aylık bir ilişkim oldu ve ayrıldık.1 ay önce tekrar barıştık.erkek arkadaşım beni bir haftadır aramıyor cep telefonunun bozulduğunu ve serviste olduğunu söylüyor.bu bana pek inandırıcı gelmiyor neden böyle davrandığına bir anlam veremiyorum.

senin süphelenmene sebep olack başka şeyler yapıyor mu peki erkek arkadaşın?
eğer herşey eskisi gibiyse belki gerçekten ona inanmalısın..

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım....

Bence bunların cevabını geç karşısına ona sor seni oyalamasına yada kandırmasına izin vermemiş olursun....

Hakkında hayırlısı olsun...

Canım...ben erkek arkadaşınla yüzyze gelmeden ona karşı herhangi bi tutum sergileme diyorum...bekle ve gör...mutlaka er ya da geç sana ulaşacak ya da seni arayacaktır....o zaman her şeyi enine boyuna konuşur ifadesini alırsın...eğer ipe sapa gelmez bi açıklaması varsa boşver gtsinnn..bir daha affetme onu...

:teselli::teselli:

Bence en uygun olanı karşına alıp onla konuşman..
Belkide gerçekten söylediği gibidir ama sen yinede kırmadan konuş onla..
Eğer seni ikna etmezse bencede uğraşmaya we düşünmeye değmez canım..

Sen brz daha anlatırsan durumunu daha çok yardımcı olacaklardır sana tatlım...bu arada herhangi bir haber gelişrse mutlaka haber et bize de:ecrin_bebek:

seni gerçekten sevdiğini hissediyorsan ve ikna oluyorsan devam et canım bence.ama tam tersiyse seni oyalamasına izin verme hiça.s

benim anladığım tek şey denemişsiniz 3 ay olmamış barışmışsınız ama sizi aramıyor .demekki sağlıklı bir ilişkiniz yok ve olmayacak.bence siz aramayın gönlü varsa o zaten arar....

gerçekten mi bozuk bahane mi bunu biz değil sen bilirsin...başka bir telefondan aramalıydı bence ilgisini göstermek için...umarım bahaneler ardına sığınmıyordur...cok fazla bilgi vermediğin için pek fazla yorum yapamıyorum daha önce yalanını yakaladın mı?neden bir kez ayrıldın bu sorulara cevap verirsen saglıklı yorum yapabiliriz.

canım cep telefonu bozuk olabilir de .. CADIARZU
ev telefonu da mı yok bu çocuğun veya dışardan da arayabilir... kafamçokkarıştı
seni üzmek istemem ama bana pek inandırıcı gelmedi...

benim anladığım tek şey denemişsiniz 3 ay olmamış barışmışsınız ama sizi aramıyor .demekki sağlıklı bir ilişkiniz yok ve olmayacak.bence siz aramayın gönlü varsa o zaten arar....

Evet görüşmek için sadece cep telefonumu var. Sabit telefondan da arayabilir. Aramak isteyen öyle bir arar ki. :dilcikar:

canım benim,telefonun servıste olması bahane olmamalı,ne yanı baska turlu ıstese ulasamaz mı ınsan sevdıgıne.. Tlf hattı da mı serviste acaba:1closedeyes: Canım bence fazla düşünme,bekle ve gör..a.s.

Back
X