- Emoji Skoru
- 143
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi KahvemVeBen
Merhaba, daha önce de defalarca aynı konuyu açtım. Demek henüz akıllanmamışım ya da dönüşemiyorum ki aynı tarz insanları hayatıma çekiyorum. Yakın zamanda arkadaş olduğum biri beni her aradığında saatlerce konuşmak istiyor, sürekli o konuşuyor ve de nedense hep üzgünken ve de ağlamaklı sesle benimle konuşmak istediğini söylüyor. Yalan değil istemiyorum konuşmak ve hayır diyince bir sebeple resmen trip atıyor pasif agresif bir tavırla.Daha önce yazdıpı mesajı falan siliyor. Soruyorum neyin var çünkü merak da ediyorum ama konuşmasını reddettiğim için ergence saçma cevaplar veriyor. Ben neden bu tarz insanlara çekiliyorum cidden çok yoruldum. Tatildeyken, mutluyken nedense kimse beni özlemiyor, akıllarına gelmiyorum. Benim de sağlık sorunum var ama ben mesela kızmıyorum ya sen bana niye sormuyosun nasıl olduğumu diye. Hep onlar dertli, mutsuz. Benim hayatım süper, her şey yokunda gibi davranılmak artık çok yoruyor. Diyeceksiniz yüz verme ama bu sefer de bu tarz insanlar sanki daha çok sinirlenip mesaj atıyorlar işte neden böyle yapıyosun bla bla bu daha yorucu oluyor benşm için. Ben herkesin annesi, terapisti, acil çağrı merkezi olmak zorunda mıyum yahu off..