Acil yardım..

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul

Arkadaşlar uzun zamandan beri sorunum olsada bu topiğe derdimi yazmadım..çoğu insanın gerçekten güzel tavsiyeleri işime yaradı azınlıkta olan kişilerden haksız yere belkide anlaşılamadığımdan dolayı tepki aldığımdan ötürü uzun zamandan beri yazmadım..Taki bugüne kadar çünkü gerçekten başımda bir sorun var.Şükür sahsım adına değil ama şahsıma yansıcak şekilde bir sorun yaşıyorum.Umarım yardımcı olabilceniz.Çevremdeki insanlarında aslında fikrini alabilim ama bu derdi başıma saran arkadaşımı tanıklarından dolayı ve ben bu olayın gizli kalmasından dolayı buraya başurdum.kusuba bakmayın konuya hemen girmedim çünkü yanlış anlaşılmalar çok olduğundan dolayı hemen böle döktürüverdim.aslında zamanımda çok kısıtlı..

geleyim konuya benim çocukluk arkadaşım okul arkadaşım bundan 5 sene evvel edirneye gelin gitti.annesi bulup evlendirdi kızı.bu bayan ark.normalde benim zamanımda erkek görüp kaçan bir kızdı.nitekim evlendi.ve biz senede bir kez görüşürdük.aynı zamanda annemle onun annesi çok yakın arkadaş.aynı işyerinden emekli.çoğu zaman tatillerde bir araya geliyoruz arkadaşım eşi ve 3 yaşındaki oğuylan..

2 gün evvel arkadaşım beni haremden aradı ağlamaklı seslen zor durumda olduğunu eşinin onu dövdüğünü hatta öldürceğini gitcek yeri olmadığından dolayı ortada kaldığından hatta parası bile yoktu gel al beni dedi..arkadaşım tabii anında gittim yanıma oğluylan beraber gelmişti.hemen aldım onu eve getirdim..annemler bu arada tatildeler evde tekim şu zamanlar ben..eve geldik baktım harbi yuzu mor vucudunda darp izleri.çcuğunun yuzunde korku ifadesi.zavallı hep ağlıyordu.ne oldu dedm.eşimi bir bayanla yaşadım üstüne beni dövdü.öldürmeye kalktı.ve peşimde dedi.anneme gidemedim orda beni bulr aileme zarar verir ne olur haber verme burda olduğumu dedi..çok üzülmüştüm..hatta ağlamıştım.hatta adam bulup eşini gebertene kadar dövdürcektim..taki babası beni arayana kadar..

bana babası direkt..o.....yanındamı dedi küfür etti bir sürü kızına bende ona saydım ne biçim babasın sen amca insan evladına böle dermi dedi..bana dursun onu eşi değil ben öldürcem onu geliyorum o diye kapadı teli.arkadasından annesi aradı ve bana korkunc gerçeği anllattıı..olay bizimki işe girmiş eve katkıda bulunmak için..ordaki patrnun oğlula tanışmış.arabasına binmiş..kafeye gitmişler..ve eşinin kardeşi yakalamış..yani ihanettt..iğrençlik..döndüm arkadaşıma babasının dediğini dedim o.... dedim nasıl yaparsın oğlundandamı utanmadın dedim.bana ağlayarak yatmadım etmedim sadece buluştuk falan dedi.ama ne kadar doğru bilemem.inanmadım aslında..

şimdiye kadar o bbek için sustum çocuk annesinin yaptığının farkında ki gece benle yattı zavallı..titririyordu geceleri..sırf o çocuk için sustum..ama 2 saat kadar evvele kadar .annemede sölemedim.çünkü kzın annesi ne olur annene söleme dostuğunu keser benlen die..bende sölemedim anneme..2 saat evvel bu çocuk aradı adi adam arkadaşıma benim yuzumden bu duruma düştün gel benle antalyaya otele dedi.durm sakinleşinceye kadar..sakın dedim yatmadıysan yapma böle bişey ben eşinle konuşurum dedim..bana artık dönemem beni öldürür falan filan dedi. ve çocukla birazdan buluşcaklar.çocuk aaradağında yoldaydı.

ŞİMDİ AKLIMDAN BU KIZI BOĞMAK GEÇİYOR HADDİM DEĞİL..NE YAPAYIM EŞİNİMİ ARAYIM ÇOCUĞU BANA BIRAKIP GİTCEK..YADA ÇOCUĞU ALIP GİDİYİM Mİ İZMİRE ANNESİNİN YANINA...

ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM YAPCAĞIM HERŞEY BİR AİLENİN KADERNİ BELİRLİCEK KIZLAR SÖLEYİN BEN NE YAPAYIMM...BU KIZI ÖLDÜREYİM Mİ..BU BÖLE DEĞİLDİ BENDEN TEMİZDİ...NE YPAYIM..

LÜTFEN YOL GÖSTERİN...

hiç karışma...
çok çetrefelli bi iş
bırak napiyosa yapsın yoksa kabak senin başına patlayacak...
anladıgım kadarıyla kadın hafiftenahlaki değerlerden yoksun ve üstüne üstlük yalancı...
böylelerinden herşey beklenir...
olay senin üstüne kalır...
cocugu falan da alıkoyma sakın...

çocukla gitsin mi annesi ağlıyor bana aradım kadını gel dedim al kızını gelene kadar tut gelcem diyor.engelle gitmesin diyor..acayip zordayım ya..annem olsa yanımda zaten yardımcı oldurdu tamamen tekim.eşiylede aram iyi çocuk saf temiz biri..benle odada tek bile durmayan bir çocukken kızın yaptına bak..çocuk bana inanır aslında arasam..

ilk defa bir yanlış yapmışsa yani sadece kafede oturmuşlarsa ,aileyi ikna edip onlara yollamak ,daha iyi değilmi. bu adam şimdi nedir, neyin nesidir. otel odalarında kalacaklar falan. daha kötü bir hayat bekliyor onu çünkü. aile kızlarımız diye bağırlarına taş basıp kabul etseler keşke çocuklarını.....

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm arkadaşının eşini al karşına konuş şiddetle çözüm olmiycağını anlat ya boşasın ya affetsin oğlunu falan gösterirsin yazık çocuğunuza dersin,çocuğu mümkünse bi psikoloğa götürün ve eşi sakinleşmeden arkadaşını sakın ona gösterme,arkadaşına o adamla görüşmemesini söyle bence yoksa herşey kötüleşecek gibi görünüyo..

Aman kabak senin başınada patlar haa.. sadece bir buluşmalık bi işte deil bu yoksa bi yalan söleyip kandırırdı kocasını ve ailesni eminlerki bu şekilde davranıolar.. yazık yaa kadına deil dierlerine yazık..

Çocuğu bırakıp o adamla giderse göz yummuş olacaksın lmaz:
Birşeyler yapman lazım, ama ne, ben bilemedim..

Arkadaşım böyle tehlikeli ve yalancı bir kadın size de zarar verebilir,herkes ona bu kadar cephe almışken sizin onu misafir etmeniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir..
Bakın eşini de tanıyorsunuz,iyi bir insan diyorsunuz,kendi aralarında çözsünler,verin eline çocuğunu nereye gidecekse kendi bilir zira ne kadar melek niyetli olsanız da sizin de onu koruyup kolluyormuş gibi bir yanlış anlaşılma sonra sizi de üzer Allah korusun..

Durumu bu haldeyken,hala o adamla görüşüp Antalyayamı gitmeyi düşünüyor.
Canım sen karışma bu olaya,bence o kullanacak insan arıyor kendine
Gidecek yeri olmasa bile yapabileceği en büyük hatayı yapıyor şu anda o adamla gitmekle.
Çokta acımadım durumuna açıkcası
Herkes kendi kaderini belirliyor çünkü
El kadar çocuğunu düşünmeyip,evli barklıyken elin adamıyfa cafelerde fingirdeşiyorsa,diyetinide öder
Benim için yatıp yatmaları önemli değil,niyet önemli
ınsan attığı adımı düşünmüyorsa,sonucunada katlanmayı bilecek
Sen sakın ola girme olayların içine tatlım
Daha çok kaynar bu mesele ve yanan sen olursun arada

Son düzenleme:
canım cok zor bı durum ama karısma
cocugunu da ver gonder yaparken dusuncektı

kabak senın basına patlar
senın yerınde olsam annemden de yardım isterdım annenden saklama

çok karışık ve önemli bi konu bence bu ilk buluşma olamaz bir kadın hangi cesaretle bir kez buluştuğu bir adamla gitmeye kalkar bir de çocuğu da götürsün gidecekse ayrıca gidip ne yapacak artık onunla mı kalacak o zaman çocuğunu da almalı yok sadece konuşacak mı ya da ne konuşacak busaatten sonra

canım bence sen karışma tamam misafirindir ama eşiyle arasını falan düzeltmeye kalkma eşini seviyorsa zaten önce kendi uğraşır başka adamla bulşuşup otele gitmeyi düşünmez

bende aynını dusundum 1 kere görüştügü bı adamın peşine dusmez bencede

Şımdı ark.konuŞtum kızlar..dıyorkı bu Çocuk benım tanıdıĞım olcakmıŞ..benı adıma buluŞmuŞta eŞıde bana gÜvendıĞınden dolayı olay kapancakmıŞ.hayır dedım..asla Şu mubarek aylarda bÖle bıŞeye gıremem..bÖle bır fedekarlık yapmazsan eĞer yuvam daĞılcak..ÇocuĞumu dÜŞÜn.dıyor..annesıde arıyor yalvarıyor kadın..Öle yaparsan ben gıtmıcem dıyor..

sakın sakın sakın. başını belaya sokmaya ,adını çıkarmaya ne gerek var, millete. sakınnn

Annesını aradım al kızını gelmezsen eŞını arıyorum dedım..arkadaŞımı Şu anda donuz gıbı gÖrÜyorum ya..allahım ne gÜnlere geldık..

yok ya baska bı ıstedıgın arzun varmı deseydın
yapıp yapıp baskalarının uzerıne yuk olmamayı kendı hatalarını baskalarının uzerıne yıkamıycagını anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…