- Konu Sahibi Hazal zamani
-
peki bu bir beraberlikmiymiş. yoksa ilk defamı kafeye gitmişler...
hiç karışma...
çok çetrefelli bi iş
bırak napiyosa yapsın yoksa kabak senin başına patlayacak...
anladıgım kadarıyla kadın hafiftenahlaki değerlerden yoksun ve üstüne üstlük yalancı...
böylelerinden herşey beklenir...
olay senin üstüne kalır...
cocugu falan da alıkoyma sakın...
çok karışık ve önemli bi konu bence bu ilk buluşma olamaz bir kadın hangi cesaretle bir kez buluştuğu bir adamla gitmeye kalkar bir de çocuğu da götürsün gidecekse ayrıca gidip ne yapacak artık onunla mı kalacak o zaman çocuğunu da almalı yok sadece konuşacak mı ya da ne konuşacak busaatten sonra
canım bence sen karışma tamam misafirindir ama eşiyle arasını falan düzeltmeye kalkma eşini seviyorsa zaten önce kendi uğraşır başka adamla bulşuşup otele gitmeyi düşünmez
Şımdı ark.konuŞtum kızlar..dıyorkı bu Çocuk benım tanıdıĞım olcakmıŞ..benı adıma buluŞmuŞta eŞıde bana gÜvendıĞınden dolayı olay kapancakmıŞ.hayır dedım..asla Şu mubarek aylarda bÖle bıŞeye gıremem..bÖle bır fedekarlık yapmazsan eĞer yuvam daĞılcak..ÇocuĞumu dÜŞÜn.dıyor..annesıde arıyor yalvarıyor kadın..Öle yaparsan ben gıtmıcem dıyor..
Şİmdİ ark.konuŞtum kızlar..dİyorkİ bu Çocuk benİm tanıdıĞım olcakmıŞ..benİ adıma buluŞmuŞta eŞİde bana gÜvendİĞİnden dolayı olay kapancakmıŞ.hayır dedİm..asla Şu mubarek aylarda bÖle bİŞeye gİremem..bÖle bİr fedekarlık yapmazsan eĞer yuvam daĞılcak..ÇocuĞumu dÜŞÜn.dİyor..annesİde arıyor yalvarıyor kadın..Öle yaparsan ben gİtmİcem dİyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?