Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim doktorum fitil verdi tek kullanımlık Miko-Penotran akıntı şikayetim için fakat ne kadar içerde durcak sormayı unuttum ... bilgisi olan kullanan varmıdır bu gece bu işlemi yapmak istiyorum çok kötü durumdayım
merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim doktorum fitil verdi tek kullanımlık Miko-Penotran akıntı şikayetim için fakat ne kadar içerde durcak sormayı unuttum ... bilgisi olan kullanan varmıdır bu gece bu işlemi yapmak istiyorum çok kötü durumdayım
Canım ben bu fitilden hiç kullanmadığım için bilemiyorum.Ama başka fitiller kullanmıştım.Kullanıp yarım saat yatıp öyle kalkıyordum yada gece tam yatmadan kullanıp sabaha kadar kalkmıyordum.Kendi kendine akıyo.Sonuçta ne kadar kalırsa o kadar etkili oluyor.
Cnm hamilelikte akinti normal zaten ben akintiyla beraber kasintim ve yanmam oldugunda soyluyodum fitil veriyo tam uyuyacagim zaman koyuyodum sabah kalkigim da kendisi erimis akmis oluyodu zaten
Nasıl bir akıntı bu, bende 3. ayımdan beri beyazımsı akıntı oluyor doktora söylemedim bile. Normal diye biliyorum akıntı.:44::44::44:[/
hergün 3 defa iç çamaşırı değiştiriyorum başa çıkamadıgımdan günlük ped kullanıyorum. Rengi sarı kaşıntı acı veya turşu yediğim zaman oluyor bazen yeşil geliyor fitili kullandım bakalım değişcekmi :26: