acil yardım

goalk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
444
29
118
arkadaşlar konu yeri bura değil ama çok acil 20 dk kaldı salat ı tefriciye var yetiştirmem lazım nolur on tane bile olsa okuyup yazın Allah rızası için

lütfen cidden çok acil

arkadaşlar bi kişi bile yok mu

vakit geçtimi? bide süreli mi oluyo ki :26:
kaç tane lazım

kızlarsüre ilerlemeden yardım etcek yok mu

bi kişi bile yardım etmedi konum kapanırsa sevinirim ...

ben süreli oldugunu bilmiyordum tefriciyenin.:26:
yoksa siz mi süre koyarak niyet ettiniz?

süre koyarak niyet etmiştik ama yetişmedi aksadı bi buçuk saat kadar

adet olmasam okurdum ama o durumda okunmuyor dıye bılıyorum süresi yokki bunun sen içinden bitirebildim nasılsa tamamladım diye düşün süreye takılma ayrıca benım bildiğim kendin okuman lazım.ben o sekılde süresiz ve kendım okuyarak bır aya yakın bı zamanda okumuştum ve dılegım olmuştu.okumadan ve okumayı bitirdikten sonra 2 rekat namaz kılmıştım ben.allah rızası için.

kızlar ben nette gördüm de Kuranda tefriciyeden hiç bahsedilmediği için bu bidatmış yani sonradan cıkarılan bir şey diyor bazıları.
ben okuyacaktım hatta bundan dolayı tereddüt ettim doğru mu değil mi diye.
bunu tam bileniniz var mı aslı nedir?

Son düzenleme:
kızlar ben nette gördüm de Kuranda tefriciyeden hiç bahsedilmediği için bu bidatmış yani sonradan cıkarılan bir şey diyor bazıları.
ben okuyacaktım hatta bundan dolayı tereddüt ettim doğru mu değil mi diye.
bunu tam bileniniz var mı aslı nedir?

Hocalar falan var diyor ya :26:

adet olmasam okurdum ama o durumda okunmuyor dıye bılıyorum süresi yokki bunun sen içinden bitirebildim nasılsa tamamladım diye düşün süreye takılma ayrıca benım bildiğim kendin okuman lazım.ben o sekılde süresiz ve kendım okuyarak bır aya yakın bı zamanda okumuştum ve dılegım olmuştu.okumadan ve okumayı bitirdikten sonra 2 rekat namaz kılmıştım ben.allah rızası için.

cnm benim dileğim için değil arkadaş için okuyodum 740 taneydi son ikiyüzü yetiştiremedim 12 ye kadar ama bir buçuk gibi bitti aslolan niyet tabi sonuçta Allah süreye göre kabul etmiyo dualarımızı ama sözümü tutamamdım o üzdü beni arkadaşın hakkı üzerimde kaldı iyi bişey yapayım derken kötü oldu

Back
X