merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Ben eşimi bir kaç ay önce ..... Video izlerken yakaladım evde. Bir daha yapmıcam dedi bu arada bende yedi aylık hamileydim. Böyle birşeyi ilk defa görüyorum çok üzüldüm doğum oldu mesele açılmadı bi süre. Doğumdan iki ay sonra telefonunun geçmişinde gördüm izlemiş tartisdik falan özürler diledi kapattı konuyu. Kimseye anlatamadım böyle birşeyi nasıl anlatılır ki. şimdi dört aylık bebeğim. Dün akşam yorgunum diyere banyoya girdi kapı kitlemeyiz hiç. Baktım kapı kitli telefonunu da almış yanına . Bundan ıyi bi anlam çıkarmam mümkün mu. ılk defa böyle yapıyor.bende bebekle uğraşıyordum. çıkınca dedim ki kapı neden kitli telefonunu almazdın niye aldın moralim bozuldu.diyor ki hemen herşey den0kötü anlam çıkarma. üste çıkmaya çalıştı suçlu değilmiş gibi konuştu:) allah aşkına hanımlar iki yıllık evliyim kocami bu pisliktn nasıl çekicem . Yapma diyosu gizli den gene yapıyor. ılk defa başıma geliyor. Ne söylemem gerek nasıl davranmam gerek yardım edin akıl verin. Birbirimizi seviyorz sadece bu sorun var ortada.otuzuna gelmiş adam laf dinletmek zor oluyor. Benim kesin bi çözüme ihtiyacım var.siz yardımınız i yazın . Bebekle uğraştığım için ara konuşmalarda yazamaya bilirim. Yardımlarınızi bekliyorum.:18:
merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Ben eşimi bir kaç Ay önce ..... video izlerken yakaladım evde. Bir daha yapmıcam dedi bu arada Bende yedi aylık hamileydim. Böyle birşeyi ilk defa görüyorum çok üzüldüm doğum oldu mesele açılmadı bi süre. Doğumdan iki Ay sonra telefonunun geçmişinde Gördüm izlemiş tartisdik falan özürler diledi kapattı konuyu. Kimseye anlatamadım böyle birşeyi nasıl anlatılır ki. Şimdi dört aylık bebeğim. Dün akşam yorgunum diyere banyoya girdi kapı kitlemeyiz hiç. Baktım kapı kitli telefonunu da almış yanına . Bundan Iyi bi anlam çıkarmam mümkün mu. Ilk defa böyle yapıyor.bende bebekle uğraşıyordum. Çıkınca dedim ki kapı neden kitli telefonunu almazdın Niye aldın moralim bozuldu.diyor ki hemen herşey den0kötü anlam çıkarma. Üste çıkmaya çalıştı suçlu değilmiş gibi konuştu:) Allah aşkına hanımlar iki yıllık evliyim Kocami bu pisliktn nasıl çekicem . Yapma diyosu gizli den gene yapıyor. Ilk defa başıma geliyor. Ne söylemem gerek nasıl davranmam gerek yardım edin akıl verin. Birbirimizi seviyorz sadece bu sorun var ortada.otuzuna gelmiş adam laf dinletmek zor oluyor. Benim kesin bi çözüme ihtiyacım var.Siz yardımınız i yazın . Bebekle uğraştığım için ara konuşmalarda yazamaya bilirim. Yardımlarınızi Bekliyorum.:18:
:S sana yetmıyormuyum ben de agla fılann :) uzulur belkı
açmayın böyle konular artık.seyretmeyeni yok anlayın artık
bı kez bu dedıgını dedımde herkes ustume gelmıstı:) sıtede
bencede seyretmeyenı yok
sanki adamlar dört dörtlük bir bu kusurları var anlamıyorum.tamam tavrını koyarsın seyretme dersin yani yapılacak buyken neden sürekli bu konu buraya açılır anlamıyorum.açmayınnnnn
gerçekten cok yardımcı oldunuz ya. insanın tabiki kusurları var bu mevzu alışa gelmiş bi durum değil. ben kendimi sıkıntıda hissettim sizden fikir istedim . insanın ne zorlukta olduğunu bilemezsiniz başınıza gelmeden. size tesüf ederim hanım efendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?