• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

eftelya71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
15
0
86
35
İstanbul
merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Ben eşimi bir kaç Ay önce ..... video izlerken yakaladım evde. Bir daha yapmıcam dedi bu arada Bende yedi aylık hamileydim. Böyle birşeyi ilk defa görüyorum çok üzüldüm doğum oldu mesele açılmadı bi süre. Doğumdan iki Ay sonra telefonunun geçmişinde Gördüm izlemiş tartisdik falan özürler diledi kapattı konuyu. Kimseye anlatamadım böyle birşeyi nasıl anlatılır ki. Şimdi dört aylık bebeğim. Dün akşam yorgunum diyere banyoya girdi kapı kitlemeyiz hiç. Baktım kapı kitli telefonunu da almış yanına . Bundan Iyi bi anlam çıkarmam mümkün mu. Ilk defa böyle yapıyor.bende bebekle uğraşıyordum. Çıkınca dedim ki kapı neden kitli telefonunu almazdın Niye aldın moralim bozuldu.diyor ki hemen herşey den0kötü anlam çıkarma. Üste çıkmaya çalıştı suçlu değilmiş gibi konuştu:) Allah aşkına hanımlar iki yıllık evliyim Kocami bu pisliktn nasıl çekicem . Yapma diyosu gizli den gene yapıyor. Ilk defa başıma geliyor. Ne söylemem gerek nasıl davranmam gerek yardım edin akıl verin. Birbirimizi seviyorz sadece bu sorun var ortada.otuzuna gelmiş adam laf dinletmek zor oluyor. Benim kesin bi çözüme ihtiyacım var.Siz yardımınız i yazın . Bebekle uğraştığım için ara konuşmalarda yazamaya bilirim. Yardımlarınızi Bekliyorum.:18:

Bizim yapabilecek bir şeyimiz yok .

İzlemek için kendini banyoya kitleyecek kadar ergen psikolojisi yaşayan bir adama bu konuda ancak bir uzman yardım edebilir.

(İzlemek psikolojik bir sorundur teşhisi koymuyorum , izlemek için fırsat oluşturup , banyolarda kapı kilitlemesi durumun saplantılı bir hal aldığını gösteriyor )

Belki üzülüp, kavga etmek yerine ; neden izleme gereği hissettiğini öğrenmeye çalışmak (sorarak) daha yardımcı olabilir size .Tabii gerçek bir cevap gelirse :31:

merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Ben eşimi bir kaç ay önce ..... Video izlerken yakaladım evde. Bir daha yapmıcam dedi bu arada bende yedi aylık hamileydim. Böyle birşeyi ilk defa görüyorum çok üzüldüm doğum oldu mesele açılmadı bi süre. Doğumdan iki ay sonra telefonunun geçmişinde gördüm izlemiş tartisdik falan özürler diledi kapattı konuyu. Kimseye anlatamadım böyle birşeyi nasıl anlatılır ki. şimdi dört aylık bebeğim. Dün akşam yorgunum diyere banyoya girdi kapı kitlemeyiz hiç. Baktım kapı kitli telefonunu da almış yanına . Bundan ıyi bi anlam çıkarmam mümkün mu. ılk defa böyle yapıyor.bende bebekle uğraşıyordum. çıkınca dedim ki kapı neden kitli telefonunu almazdın niye aldın moralim bozuldu.diyor ki hemen herşey den0kötü anlam çıkarma. üste çıkmaya çalıştı suçlu değilmiş gibi konuştu:) allah aşkına hanımlar iki yıllık evliyim kocami bu pisliktn nasıl çekicem . Yapma diyosu gizli den gene yapıyor. ılk defa başıma geliyor. Ne söylemem gerek nasıl davranmam gerek yardım edin akıl verin. Birbirimizi seviyorz sadece bu sorun var ortada.otuzuna gelmiş adam laf dinletmek zor oluyor. Benim kesin bi çözüme ihtiyacım var.siz yardımınız i yazın . Bebekle uğraştığım için ara konuşmalarda yazamaya bilirim. Yardımlarınızi bekliyorum.:18:

cnm oncelıkle sabır versın rabbım sana aşılmayacak çok buyuk problem değil fakat problem.. Peki sizce neden yapıyor_?

neden yaptığını anlayamıyorum ki . Birliktelik hayatımız da bi sorun yok kendini oraya yönlendirecek bi hareketim yok 'ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Böyle birşeye nasıl çözüm Bulurum. Ben konuşmaya kalksam yine özür falan konuyu kapatır. Ama benim ona öyle bi yaklaşmam lazım ki çözümlü olsun. Onu da Siz ablalarıma Soruyorum. Psikolojik yardım almayı kabul etmez deli miyim der çıkar. Yapmam bi daha der çıkar. Işi çok yoğun yardım almaya gidecek vakti yok öyle.ben Ev içinde neler yapabilirim.

Bence abartıyorsunuz..

Huyuna giderek çözmeyi deneyin.

Eğer eşinizi bu sebepten psikologa götürürseniz psikolog sorunu eşinizde aramaz.

bir bayan olarak eşimebende müsade etmez ve hiç hoş karşılamazdım
ama nedeni kıskançlık :50:

şimdi arkadaşım
erkeklerin bir çoğumalesef ki
değişen seks hayatları nedeni ile
hamilelik dönemlerinde
eşlerini aldatmakta

bazı insanlar(kadın erkek farketmez)
sekse gereğinden fazla düşkün olmakta
LEBİDO su yüksek olanlar için seks resmen bir ihtiyaç

eşin bu süreci aldatmak yerine farklı bir şekilde atlatmaya çalışoyor anlaşılan
:50:
onaylamıyorum
ancak gecici bir süre görmezden gelmen gerektiğini düşünüyorum .
:45:
farkettiğini belli ederek verdiğin tüm tepkiler
eşini daha dagizli saklıya itmiş anlaşılan
:15:

bir örnek vermek istiyorum
çocuğunu sigara içerken yakaldığınıve bu sebeple onu dövdüğün anlatan bir ebevyne
psikologun verdiği cevap şudur
-sizi tebrik ederim bundan sonra kesinlikle çocuğunuz......
sigara içerken size yakalanmayacaktır.
:ssz:

Çokta aman aman bir sorun değil bence.
Ama tabi bu benim fikrimce böyle. Başkaları için dağlar kadar dert olabilir, bir şey diyemem.
Aşılmayacak bir problem değil. Karşınıza alıp konuşun. Neden ihtiyaç duyduğunu falan sorun.

Daha detaylı konuşmayı dene ve konuyu kapatmasına fırsat verme.Kendini hamilelik,doğum ve bebek sürecine fazla kaptırıp bazı şeyleri sen farketmeden ihmal etmiş olabilir misin acaba? Kırmamak,üstüne gelmemek için eşinde sana söyleyemiyordur.En kötü ihtimal arkadaşların dediği gibi psikoloğa gitmeye ikna etmeye çalış.

hanımlar cevaplarınız için çok tesekkur ederim.bu aksam eşimle konusmayı ıstıyorum ama nasıl konuya girmeliyim nasılcumle kurmalıyım bilemiyorum.
kendisi cabuk sinirlenen bi yapıda. bu konuya muhatap olmak zaten beni utandırıyor. eşime yardım etmeliyim lakin doğru adım atmak istiyoru. ben 22 yasındayım eşim 30 . öyle bi konuya giriş yapıp cumle kurmam gerek ki bu yaştakı birine hitap edebileyim.sevgili ablalarım sizden fikirlerinizi faydalı önerilerinizi bekliyorum inşallah.:18::14:

hanımlar cevaplarınız için çok tesekkur ederim.bu aksam eşimle konusmayı ıstıyorum ama nasıl konuya girmeliyim nasılcumle kurmalıyım bilemiyorum.
kendisi cabuk sinirlenen bi yapıda. bu konuya muhatap olmak zaten beni utandırıyor. eşime yardım etmeliyim lakin doğru adım atmak istiyoru. ben 22 yasındayım eşim 30 . öyle bi konuya giriş yapıp cumle kurmam gerek ki bu yaştakı birine hitap edebileyim.sevgili ablalarım sizden fikirlerinizi faydalı önerilerinizi bekliyorum inşallah.

merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Ben eşimi bir kaç Ay önce ..... video izlerken yakaladım evde. Bir daha yapmıcam dedi bu arada Bende yedi aylık hamileydim. Böyle birşeyi ilk defa görüyorum çok üzüldüm doğum oldu mesele açılmadı bi süre. Doğumdan iki Ay sonra telefonunun geçmişinde Gördüm izlemiş tartisdik falan özürler diledi kapattı konuyu. Kimseye anlatamadım böyle birşeyi nasıl anlatılır ki. Şimdi dört aylık bebeğim. Dün akşam yorgunum diyere banyoya girdi kapı kitlemeyiz hiç. Baktım kapı kitli telefonunu da almış yanına . Bundan Iyi bi anlam çıkarmam mümkün mu. Ilk defa böyle yapıyor.bende bebekle uğraşıyordum. Çıkınca dedim ki kapı neden kitli telefonunu almazdın Niye aldın moralim bozuldu.diyor ki hemen herşey den0kötü anlam çıkarma. Üste çıkmaya çalıştı suçlu değilmiş gibi konuştu:) Allah aşkına hanımlar iki yıllık evliyim Kocami bu pisliktn nasıl çekicem . Yapma diyosu gizli den gene yapıyor. Ilk defa başıma geliyor. Ne söylemem gerek nasıl davranmam gerek yardım edin akıl verin. Birbirimizi seviyorz sadece bu sorun var ortada.otuzuna gelmiş adam laf dinletmek zor oluyor. Benim kesin bi çözüme ihtiyacım var.Siz yardımınız i yazın . Bebekle uğraştığım için ara konuşmalarda yazamaya bilirim. Yardımlarınızi Bekliyorum.:18:

:S sana yetmıyormuyum ben de agla fılann :) uzulur belkı

açmayın böyle konular artık.seyretmeyeni yok anlayın artık

bı kez bu dedıgını dedımde herkes ustume gelmıstı:) sıtede
bencede seyretmeyenı yok

sanki adamlar dört dörtlük bir bu kusurları var anlamıyorum.tamam tavrını koyarsın seyretme dersin yani yapılacak buyken neden sürekli bu konu buraya açılır anlamıyorum.açmayınnnnn

Son düzenleme:
sanki adamlar dört dörtlük bir bu kusurları var anlamıyorum.tamam tavrını koyarsın seyretme dersin yani yapılacak buyken neden sürekli bu konu buraya açılır anlamıyorum.açmayınnnnn

gerçekten cok yardımcı oldunuz ya. insanın tabiki kusurları var bu mevzu alışa gelmiş bi durum değil. ben kendimi sıkıntıda hissettim sizden fikir istedim . insanın ne zorlukta olduğunu bilemezsiniz başınıza gelmeden. size tesüf ederim hanım efendi..

gerçekten cok yardımcı oldunuz ya. insanın tabiki kusurları var bu mevzu alışa gelmiş bi durum değil. ben kendimi sıkıntıda hissettim sizden fikir istedim . insanın ne zorlukta olduğunu bilemezsiniz başınıza gelmeden. size tesüf ederim hanım efendi..

başına gelmeyen mi ayy çok güldüm arkadaşım onu söyluyorum işte herkesin başında var bu illet.huzurunu bozmakla olmuyor bir şey değişmiyor.gizli kapaklı yine yapıyorlar.

kendine güven ilişkinize duygu kat dua et.zamanla kendileri bırakıyorlar.bak benim koca artık midem bulanıyor gerçekçi gelmiyor duygusuz hayvani felan demeye başladı :))))))))))

Back
X