acil yardim

marshhmalloww

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
68
12
8
30
Merhaba.Benim cok onemli ve beni rahatsız eden bir sorunum var.Ikinci ogretim oldugum icin universiteye basladigimdan beri hic saglikli beslenemedim, surekli fast food vs yemek durumunda kaldim ve bunun sonucu olarak cok kilo aldim.Simdi bu kilolari vermek icin onerinize ihtiyacim var.Nasil daha saglikli beslenebilirim ya da okul yemekleri goz onunde bulunduruldugunda nasil bir diyet uygulayabilirim kendime? Mesela evden kucuk bir kap icinde yemek götürsem bana kilo aldirmayacak ve ayni zamanda beni tok tutabilecek ne götürebilirim?

Merhaba.Benim cok onemli ve beni rahatsız eden bir sorunum var.Ikinci ogretim oldugum icin universiteye basladigimdan beri hic saglikli beslenemedim, surekli fast food vs yemek durumunda kaldim ve bunun sonucu olarak cok kilo aldim.Simdi bu kilolari vermek icin onerinize ihtiyacim var.Nasil daha saglikli beslenebilirim ya da okul yemekleri goz onunde bulunduruldugunda nasil bir diyet uygulayabilirim kendime? Mesela evden kucuk bir kap icinde yemek götürsem bana kilo aldirmayacak ve ayni zamanda beni tok tutabilecek ne götürebilirim?
Merhaba bende ogrenciyim ilk senemde okula baslarken 78 kiloydum suan diyetimin 7.ayi 60 kiloyum hedefim 55 malum okudugumuz icin diyet yemekleri vs kisma gibi seylerle ugrasicak vaktimiz yok bende soyle yaptim hayatimdan kizartmayi ve beyaz ekmegi cikatttim birde sekeri yuksek tatlilar ve meyveleri onume ne gelirse yedim ama dengeledim az yemeye ozen gosterdim 2 dilimin ustune cikmadim

Merhaba ben uniye ilk basladim yil yurtta kaliyodum ayrica ikinci ogretimim. 1 yildan kisa bi surede 18 kilo verdim diyet yapmadan. Sadece sabahlari guzel dolu dolu bi kahvalti yapiyodum aksamlarida 1 corba ve 1 tabak normal ev yemegi yiyordum(yagli ve tuzlu) sadece bu sekilde verdim bide cok hareketliydim tabi.

Back
X