Acil yardım :(

Çalışsam ben de bunalıma girmezdim. Ankara'da 5 sene boyunca çalıştım. Hatta bir dönem yalnız yaşadım .Hiç de bunalıma girmedim yani. ÇAlışan insan neden bunalıma girsin işi var gücü var

Bana göre öyle canım neden dersen sanki Ankara'da olsan hergün bir komşuna mı gidecektinnn... Hayır... Bence senin tüm sorunların evin içinde kızdığın noktada dışarıda kaçacak yer olmaması. Kolay gelsin

En çok dillerini öğrenmek istiyorum ama kimse öğretmiyor. Kocam denen mal da bir kelime bile bilmiyor. Keşke öğrenebilsem...

nette doküman vardır belki. bak netin var ne güzel. kapı önünde bile konuşsan güzel olur....

kpss olayını da sen atanırsan eşinde belki yanına aldırır tayinini diye motive et kendini...

En çok dillerini öğrenmek istiyorum ama kimse öğretmiyor. Kocam denen mal da bir kelime bile bilmiyor. Keşke öğrenebilsem...
Canim benim esim de kurt inan bana ogret diyorum ogretmiyor ordaki insanlarla konusa konusa ogrenmen daha kolay olur

Görmediğin bişeyle ilgili nasıl böyle, bu şekilde yorum yapabilirsin. HAnenin çocuğuyla kocasının bildiği türkçenin bana faydası ne. Elalemin kocası çocuğuyla mı sohbet edicem? Çok saygılısın. PEnceremden kafamı pekala da çıkarıyorum. Ayrıca sıcakkanlı olmadığımı iddia eden tek kişi de sen oldun hayatımda. Komşular beni seviyor. Sorun bu değil. Bişeyler getiriyorlar ama ettiğim teşekkürü bile anlamıyorlar. Dakikalarca laf anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca senin de bu kültüre yabancı olmadığın için sorun yaşamadığını düşünüyorum. Ben yabancıyım ve bunları yaşamam gayet doğal. Sanki kürtçeyi öğreten var da biz öğrenmedik. Alla alla

depresyone girmiş gözüküyorsun

Canim benim esim de kurt inan bana ogret diyorum ogretmiyor ordaki insanlarla konusa konusa ogrenmen daha kolay olur
Haha işte bak bi de bu vAR.Nedense dillerini öğretmiyorlar. Üniversite'de kürt bir sınıf arkadaşım vardı. Ta o zamandan beri merakım var Kürtçe'ye. Bi kurs varmış, ama gitmeni tavsiye etmem seni dağa götürürler. PKK lı yaparlar gitme bence dedi. Ben de korktum. Burda da kurs var mı bilmiyorum. Eşim bugün öğrenecek.

Kuran kursuna gidemem. Eşim dün gece öğreteceğini söyledi zaten. Başka kurslara bakıcaz inşallah. HAyırlısıyla atanmanı ümid ediyorum canım. Allah yardımcın olsun

Evet ev sahibi amca çok iyi ve misafirperver. Ama salak kocamı bi türlü onlara gitmeye ikna edemiyorum :)

Ay yok canim arkadasin seni korkutmus kurtce secmeli dil oldu okullarda hatta ben gurcuyum ilkogretimlerde gurcuce secmeli dil oldu 10 kisi olunca hoca tutup sinif aciyorlar trt avaz var ama ordan ogrenmen cok zor ben bir kac kere izledim ama bilmeyenlere hitap etmiyor :) yokmu apartmanda ilkogretime giden yada liseye giden kiz onlardan ogrenirsin belki abim ogrencilerinden ogrenmis valla catir catir konusuyor abim cocuklara turkce cocuklar abime kurtce ogretiyor

Yaşasın biri daha beni anladı... İşte beni üzen de bu. Buraya gelen insanları anlamış olmam. Oturup askere, polise, kocama ağlamam. Gürültüyü kaldıramamam. Burda her an bi gürültü var. Her an bi eylem. Yüksekova burdan gelişmiş. Teyzem de şemdinlide oturuyordu eniştem şehit olmadan önce. O öyle söyledi. Ben merkezdeyim. Evet burası Türkiye'ye hiç benzemiyor. Yabancı yerdeymişim gibi. Evet Türk bayrağı dalgalanııyor dağda tepede ama hissedemiyorum işte. Bakkalcı çocuklarla mahsus şiveli konuşuyorum :) Beni Muş'lu sanıyorlar. Tek eğlencem bu. Onları da her gün nerde görücem Allah bilir. Ya neden kimse karısını getirmiyo buraya ki

Dur bakayım şu kocama bi sorayım bunu. Belki ben de derslere giderim. Hoş izin verir mi bilmiyorum ama neyse

Hay Allah razı olsun yaaaa. Çok sağoooll.
Ne demek canim sen yeterki iyi ol kendini iyi hisset sagligin yerinde olsun baktin hic birseye izin vermedi esin yavru kedi al sana can yoldasi olur en azindan evde tek basina olmaktan iyidir hakkinda hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…