Saç Rengi ve Saç Boyama ACİL YARDIM

Açıcı kullanmam gerekiyor mu ??

• Hayır açıcı kullanmasanda tutar.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

ynsddnz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
72
13
13
32
saçlarımı boyadım saclarım acık sarıydı ve koyu bir kumrala boyadım fakat alt zemin sarı oldugu icin aka aka baya acık kumral oldu .
Acıcı kullanmadan icinde kendinden acici bulunan sarı bi boya sürsem tutarmı yoksa acmam gerekiyor mu illa ??

saclarım suan bu renk
acıcı kullanmadan sarı yapabilirmiyim sizce...

Kumralın üzerine sarı boya sürersen yeşillenme olur aynı şekilde sarının üzerine de kumral bir boya kullanırsan yine yeşillenme olur. Rengi daha koyu istiyorsan bu ilk boyaman sanırım bi kez daha koyu küllü kumrala boya renk oturur. Ama kendi rengime geçmek istiyorum dedin onu anlamadım canım ? Bence bu renkte kal kimse bu tonu kolay kolay tutturamıyor bakırdan bile çok zor bir renk sarı çok yapmacık bencee :) Saçların çok ince açıcıyla yıpratma sonra burda saçlarım yandı ne yapacağım dersiin olmaz yanii.. Kumrala devam bencee :)

Cevabın ve ilgin için teşekkür ederim çok . Peki kız kardeşiminkinide bundan bi tonn açık kumral yaptık ve başımın etini yiyor onunkini açmadan boyayabilirmiyiz ? Ve ben tekrar koyu küllü vursam daha acılmaz dimi

Canımm açmadan olmaz işte açmadan yaparsan yeşillenme olur. açık küllü kumral da yapabilirsin canım küllü olmasada olur farketmez koyu küllü den ziyade açık küllü yapsan daha hoş olur bence

Canımm açmadan olmaz işte açmadan yaparsan yeşillenme olur. açık küllü kumral da yapabilirsin canım küllü olmasada olur farketmez koyu küllü den ziyade açık küllü yapsan daha hoş olur bence
Cok tesekkür ederiiiiim iyiki varsiiiin onun sacları küt ve türkan soray gibi gür bende onun acarız bende koyu kumral yaparım beren saatin askı memnudaki sacini yapmak istiyorum ama kuaförler 300 tl istedigi icin mecbur kendim yapmak zorundayim o renge ulaşırım insallah

canım boya boyayı açmaz hiçbir zaman. sarı renk istiyorsan açıcı kullanmak gerek.

canım boya boyayı açmaz hiçbir zaman. sarı renk istiyorsan açıcı kullanmak gerek.
canım cok tesekkür ederim. bi keresinde koyu kestane yapmıstım ozaman acmıstım ama kumralı ilkkez yaptıgım icin sordum.
Peki beren saatin sac rengi hakkında fikrin varmı nasıl tutturabilirim

canım cok tesekkür ederim. bi keresinde koyu kestane yapmıstım ozaman acmıstım ama kumralı ilkkez yaptıgım icin sordum.
Peki beren saatin sac rengi hakkında fikrin varmı nasıl tutturabilirim

beren saatin doğal saç rengi zaten. ama intikam dizisinde saçının uçlarını boyatmıştı onu mu soruyorsun ?

Valla 2 secenek var.. yavas yavaş en açık sarıyla acacaksın.. bi kaç ayda bir aynı renkle boya otursn boya otursun..uzun vadede.

Ya da acıcıyla yada röfle setiyle kustrcaksın... boya ister yap ister yapma...
Suanki hali güzelmiş bencee

Tesekkür ederim canım coook.. peki loreal acıcı kullanıyodum hep simdi normal bi toz acıcı kullansam sorun olur mu

Yo bulabiliyorsan mavi toz yani oryal ve oksidan daha etkili..fark etmez ama profesyonel old. İçin riskli derler sürekli kntrl etcen..

canım berenin sacı dogal degil yarısmaya katıldıgı zaman sacı siyah ve röfleli . askı memnudaki sac rengini soruyorum intkamdakiini sevemedim

koyu kestane saç rengi bu. ara ara saçına ışıltı attırmış. bu röfle olmuyo.

saç renginin yarım ton açığı kadar bir boyayla saçının aralarına ışıltı attırmış. sen de bunu şu şekilde yapabilirsin.
bir açıcıyla ; gelişigüzel saçından tutamlar alıp, ortalarından başlayarak boyayacaksın.

ama çok açmaman gerek yoksa çok iğreti durur.

canım koyu kestane koyu olmazmı cok ve benim sacım baya acık nasıl tutturucam bu rengi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…