Acil Yardım =(

ezel1907

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
9
0
Merhaba,

20 aylık bir oğlum var ne yaptıysam ilgisini çekemiyoru. Oyuncaklarıyla oynamıyor. Pastel boya aldım, parmak boyası aldım, el işi kağıtları, kartonlar, stickerler , olmuyor olmuyor. Tek başına zaten oynamıyor. Oyuncak desen hiç ilgisini çekmiyor. Bana yardım edin tek başına oynaması için ne yapmam lazım. Sürekli beni istiyor. çok yoruluyorum.

Kucağınızda oturmak mı istiyor sadece? Siz onunla oynadığınızda oynuyor mu?

Ben oynadığımız zaman oynuyor. Ama bi süre sonra elimden tutup mutfağa gdyoruz. Fırın açmak istiyo çekmecelerini tencereleri. Oyuncaklariyla hic oynamiyor

Merhaba benim çocuklarında 4 yaşına kadar kendi başlarına oynamdaılar.ve ev eşyalarına çok düskunduler.1 yasindan sonra ev eşyası oyuncakları aldık biz.utu tencere süpürge vb.birde bende çok Cocuk olduğu için plastik bir mutfak markasıni kullandım ve ulaşacakları yerlere onları koydum.onları döküp oynadı.tahta kaşıkları tavaları verdik.hevesleri geçince bu benim tencerem ve ocağım buda senin simdi ben burada yemek yapacağım sende senin esyalarınla.ben pilav pisireceğim sen ? bu benim ütüm bu senin ütün simdi ben kendi kıyafetlerini ütüliyeyim sen seninkileri gibi oyunlar oynadım.böylece hem işlerinizi yaptık hem oyun oynadık hemde

Hem de hayatı prova ettik.günlük kullandığınız eşyaların oyuncaklarını alın.çamaşır makinemiz bile vardı.bu arada 1 kızım 3 oğlum vardı oğlanlar oynamaz demeyin.8 yaşındaki oğlum gecen sene okula götürdüğüm mutfak eşyalarını soruyor ben sana yemek yapıcaktım diye.

Artik denemekten Yoruldum. Birde bunu denim bakalım ama sanmıyorum yerde oynuyorsa ben koltukta oturmiycam yaninda oturcam illha yapışık ikiz gibiyiz

X