Ben 21 yasında anne oldum bebeğim şimdi 8 aylık kilosu 1 buçuk kilo az ve bnm morelim çok bozuluyo kızımı seviyorum ama çok sinirliyim tersime geldimi kızıyorum aradan vakit geçtimi çok üzülüyorum öyle ilaç tedavisi falan almm o kadar büyük değil sadece kendimi sakinleştirme yolunu bulamadım. Bebeğim benden gani gani akıllı herseyde bana gülüp beni çok sevio ölesi durumlarda ona kızdığım anlar geliyo aklıma böyle hüngür hüngür ağlasım geliyo
ikizlerimden sonra birde kızım olunca üç bebeği aynı anda büyüttüm ben
sabrımızın zorlandığı anlar hepimizde olmuştur
kızımda reflü vardı sürekli kusuyodu sürekli önlem alsamda gece aniden kusar yatak yorgan bırakmazdı
gece 3 lere 4 lere kadar çok çamaşır yıkadığımı bilirim tam yıkarım gelirim haydiii yenileri çıkar
3-4 saatlik uykuyla gezdiğim günler oldu tam üçünüde uyuttum deyip yatarım bi tsnesi ağlayınca hepsi yeniden uyanır
haydi en baştan bidaha ...
anne olmak kolay değil, yaşının küçüklüğü sabrını biraz daha zorlıyo anladığım kadarıyla
ben çok sinirlendiğim zamanlar çocukların yanından hemen çıkarım
1-2 dakika başka bi odada durur tekrar dönerim yanlarına
hiçbir zaman ne yaparlarsa yapsınlar sesimi yükseltmedim ve kızmadım hep konuşarak hallettik sorunları
şu an ikizler 5 kızımsa 4 yaşında ve hiç kavga etmezler birlikte oynarken
çünkü bağırmanın ve kavga etmenin ne olduğunu bilmiyolar
sana tavsiyem ilaç vermeyen bi psikoloğa giderek yardım al
yemek konusunda aşırı ısrarcı olma bazı zamanlar diş çıkarma hastalık vb. durumlarda çocuklarda iştahsızlıklar oluyo kendi haline bırak yemiyosa ısrar etme yemeği götür 15-20 dakika sonra tekrar dene acıkınca yicektir mutlaka
hepimiz çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi için uğraşırız anneyiz sonuçta,
işlerini onun uyuduğu vakitlerde yap ve ona zaman ayır ki annesiyle sıkı bir bağ kursun
sinirlendiğin zamanlarda bikaç dakikalığına odadan çık, lavaboya git yüzünü yıka vs. sakinleşmeye çalış ve öyle gel
Rabbim yardımcın olsun yeni anne olmanın verdiği ufak sıkıntılar bunlar aşılmayacak şeyler değil
bebeğinle sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirmen dileğiyle...