acil yardim

samata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
18
3
30
Merhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum

Ama kizligim gitti hem de resit olmayan yasta ve hamilelik yasandi kim boyle bisey olsun ister ki..tovbe ettim zaten

yapcak bisey yok malesef ailenin seni anlatacagini dusunmuyorum turk orf adet geleneklerine gore yaptigin yanlis sonucta ama bakildiginda normal bisey yalniz nusanlinin bunu ailene soylemesi tam serefsizlik allah yardimcin olsun cnm

Ama kizligim gitti hem de resit olmayan yasta ve hamilelik yasandi kim boyle bisey olsun ister ki..tovbe ettim zaten

Yapma Allah aşkına ya, kızlığım gitti ne demek yaşanmış bitmiş çok büyütmeyin gözünüzde şu zar mevzusunu. Sanki sağlığını kaybetmiş gibi konuşuyorsun ya.

Ailen şimdi kızsa da zamanla yumuşarlar. Seni dışlayacak değillerdir pişmansan bundan sonra yaşamazsın dikkat edersin

Simdi 22 yasindayim bu olay 17 yasimda olmustu ve simdi ogrendiklerinde cok kotu oldu artik intihar etmeyi dusunuyorum

adam hevesini almış..başka açık kapı arıyor...ah bu kızlar yokmu..şimdi bir şey demek istemiyorum..sende kendine başka sevgili bul ve hayatını böyle yaşarsın....ailene yazık...

İnsan kızının vajinasına penis girmiş diye neden rezil olur ki?
Böbreğine pıçak soksalar bu kadar olay yaratmazlar.

Fizyolojik açıdan ikisinin bir farkı yok bence.
Hatta birisi ölümcül olabilir bile

Şu sitede ılımlı, mantıklı, insana nasıl yaklaşmasını bilen bir kaç kişiden birisin. Seviyorum yorumlarını.

artık eskisi gibi olmayacak en başta aileni aldatmış olmuşsun. Benzer bi konu dünde vardı hatta nu kapı dışarı edip dövmüştü ailesi. Şimdilik eve aldılar ama en kısa sürede gideceksin demişler.

Evdekilerle tersleşme bu dönem alttan al. İş ve okula ağırlık ver. seneye erkek arkadaş edinmeye bak ve olanları dürüstçe anlat. Bu noktadan sonra erkeklere ön yargılı olabilirsin bunu hiç başlatma bile olayları daha büyütür senin açından.

Bu olayi 5 ay once ogrendiler konu kapandiydi..şimdide birisinden bunun nisanlanmadan once oldugunu duymus tekrardan acildi

Tövbe et canim, oolmus artik üzme kendini.Hatalar bizler icin,insaniz,tökezleye tökezleye ögreniyoruz...

X