acil yardım :'(

Mcgregor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
7
0
28
Merhaba arkadaşlar size ciddi konuda bir şey danışacağım ben 19 yaşındayım ve 1 yıl süren bir ilişkim vardı bu 1 yılda sevgilimle ilişkiye girdik ama arka yoldan ve bunun için aşırı pişmanım gözüme uyku girmiyor ne zamandan beri benim sevgim bitti ve düzgünce ayrılmak istediğimi söyledim o da intihar ederim tarzında konuştu bende yapma önünde güzel bir hayat var dedim dinlemedi en sonunda ayrıldık ve bu hep bana mesaj atıyordu ben ters davrandım benden soğusun diye daha sonra bana 2. şansı vermezsen ailene ve akrabalarına her şeyi anlatırım bir daha onların yüzüne bakamazsın dedi fotoğraflarımızı ( yanlış anlamayın normal fotoğraflar selfie'ler) mesajlarımızı herkese gösteririrm dedi neden diye sorduğumda benden başkasıyla mutlu olmak sana haram dedi benden başkası olursa ailen sana sahip çıksın artık dedi ben zaten hatamın farkındayım dediğimde yine ayrnı şeyleri tekrarladı sana güvenirsem yemin ederim yapmayacağıma ama 2. şansı verceksin dedi bende verdim şuan çıkıyoruz seviyormuş gibi yapıuyorum ama her günüm bana zehir oluyor nolur yardım edin ne yapabilirim aileme gitmemesi lazım olayın :KK43: :KK43: :KK43:

Merhaba arkadaşlar size ciddi konuda bir şey danışacağım ben 19 yaşındayım ve 1 yıl süren bir ilişkim vardı bu 1 yılda sevgilimle ilişkiye girdik ama arka yoldan ve bunun için aşırı pişmanım gözüme uyku girmiyor ne zamandan beri benim sevgim bitti ve düzgünce ayrılmak istediğimi söyledim o da intihar ederim tarzında konuştu bende yapma önünde güzel bir hayat var dedim dinlemedi en sonunda ayrıldık ve bu hep bana mesaj atıyordu ben ters davrandım benden soğusun diye daha sonra bana 2. şansı vermezsen ailene ve akrabalarına her şeyi anlatırım bir daha onların yüzüne bakamazsın dedi fotoğraflarımızı ( yanlış anlamayın normal fotoğraflar selfie'ler) mesajlarımızı herkese gösteririrm dedi neden diye sorduğumda benden başkasıyla mutlu olmak sana haram dedi benden başkası olursa ailen sana sahip çıksın artık dedi ben zaten hatamın farkındayım dediğimde yine ayrnı şeyleri tekrarladı sana güvenirsem yemin ederim yapmayacağıma ama 2. şansı verceksin dedi bende verdim şuan çıkıyoruz seviyormuş gibi yapıuyorum ama her günüm bana zehir oluyor nolur yardım edin ne yapabilirim aileme gitmemesi lazım olayın :KK43: :KK43: :KK43:
iyide canım olay ailene gitmesse böyle başlayan bir ilişki ya evliliğe giderse? ne kadar mutlu olabilirsin ki?

soğutcan kendini bir yolunu bul başkalarıyla falan görüşsün ne bilim çirkin ol ona karşı sevgi gösteerme ond a da gurur varsa anlar halinden tavrından

Okullar tatile mi girdi, sınav dönemi mi bitti ne oldu da bu konular yine mantar gibi çoğaldı?

Ailenden korkuyorsan ayağını denk alacaktın güzel kardeşim. Hem kırkarım hem yaparım dedin mi böyle itin birine denk gelir kalırsin.

soğutcan kendini bir yolunu bul başkalarıyla falan görüşsün ne bilim çirkin ol ona karşı sevgi gösteerme ond a da gurur varsa anlar halinden tavrından
gurur yok işte onda çoook soğutmaya çalıştım ama olmuyor anlamıyor her türlü kabul ediyor beni ya :KK43:

resim yoksa ispatlayabileceği mesajlar mı var?

Arkadan olan seyi ne ile ispat edecek. Yirtilan bir sey mi var ortada? :KK53:
Ispat edecegim dedigi mesajlari ortadan kaldir. Bu konuşmaların hepsini sil sonrada ayril.

Ha ailen sevgilin olduğu icin kizacaksa ona bir sey diyemem. Ama bu birlesme olayindan ötürü ise ispatlayacagi mesajlari silersin olur biter. :KK14:

Ne yani tehdit yüzünden mi döndün. Bence hic gönlü olmayan biri asılsız tehdite boyun eğmez. Ailen serserinin birinin lafiyla sana ne yapar ki.

bırlıkteyken ne yap et sıl o mesajları her fırsatda
ama yedeklemıs mesajların resmını kaydetmıs falan da olabılır
ıntıhar falan etmez merak etme
aılene de soylese aılen onun ıcabına bakar bundan korkar yemez yanı

yapacak olsa coktan yapardı
senı tehtıt ettıgı mesajları asla ama asla sılme
senı bıdaha tehtıt ederse tehtıt msjlarını savcılıga sıkayet ettıgını aılene herseyı anlattıgını ona dava acılacagını soyle sen onu korkut,
senı tehtıt etmesının cezası buyuk rızanla bırseyler yasanmıs bıle olsa

gerekırse bı avukata gıt danıs kendı ofısınden onu arasın korkutsun

kurtulman gerek

bu tehtıtle sana herseyı yaptırır ılerde daha pısman olursun

İşte bu yüzden attığım her adımda ailemi düşünürüm. Annemi düşünürüm, babamı düşünürüm. Yapacağım şey onları üzer mi bunu düşünürüm. Size de tavsiye ederim.

ailene gitsin. inkar edersin. elinde bişi yok ki.
sen gardını indirirsen ooo devamı bitmez.
Bak şimdi senin yaşında kızım var. Bu erkek milleti yaparım ederim cart curt diyorsa
bir halt yapamaz. korkma. elinden geleni ardına koyma. devam edersen savcılığa giderim de.
numarasını engelle. hatta numaranı değiştir. Bir şekilde ailenemi ulaştı. inkar et. ne yani. ama güçlü dur.
sen tırsarsan bitmez bu tehditler.

Simdi acik acik yazamicam da
Arkadan iliskiye girmissiniz
Ayrilmak isteyen sizsiniz
Ama intihar ederim diyen o
Kim kime arkadan simdi anlamadim ben

Tehditle falan is yurumez eninde sonunda sonu ayrilik

Allah Allahhhh ne oluyor bu kızlara yaaaa.Ne aceleniz var güzelim bu kadar.Kaldıramayacağınız şeylere yelteniyorsunuz.Bu kadar basit mi kullandırmayın şu bedenlerinizi yaaa.

ailene gitsin. inkar edersin. elinde bişi yok ki.
sen gardını indirirsen ooo devamı bitmez.
Bak şimdi senin yaşında kızım var. Bu erkek milleti yaparım ederim cart curt diyorsa
bir halt yapamaz. korkma. elinden geleni ardına koyma. devam edersen savcılığa giderim de.
numarasını engelle. hatta numaranı değiştir. Bir şekilde ailenemi ulaştı. inkar et. ne yani. ama güçlü dur.
sen tırsarsan bitmez bu tehditler.
ama elinde mesajlar var işte

Arkadan olan seyi ne ile ispat edecek. Yirtilan bir sey mi var ortada? :KK53:
Ispat edecegim dedigi mesajlari ortadan kaldir. Bu konuşmaların hepsini sil sonrada ayril.

Ha ailen sevgilin olduğu icin kizacaksa ona bir sey diyemem. Ama bu birlesme olayindan ötürü ise ispatlayacagi mesajlari silersin olur biter. :KK14:
başka şehirde olduğu için onu yapamam yarın aileme gideceğini söylüyor ona senle olmaktansa aileme söylerim dedim

X