Merhaba arkadaşlar size ciddi konuda bir şey danışacağım ben 19 yaşındayım ve 1 yıl süren bir ilişkim vardı bu 1 yılda sevgilimle ilişkiye girdik ama arka yoldan ve bunun için aşırı pişmanım gözüme uyku girmiyor ne zamandan beri benim sevgim bitti ve düzgünce ayrılmak istediğimi söyledim o da intihar ederim tarzında konuştu bende yapma önünde güzel bir hayat var dedim dinlemedi en sonunda ayrıldık ve bu hep bana mesaj atıyordu ben ters davrandım benden soğusun diye daha sonra bana 2. şansı vermezsen ailene ve akrabalarına her şeyi anlatırım bir daha onların yüzüne bakamazsın dedi fotoğraflarımızı ( yanlış anlamayın normal fotoğraflar selfie'ler) mesajlarımızı herkese gösteririrm dedi neden diye sorduğumda benden başkasıyla mutlu olmak sana haram dedi benden başkası olursa ailen sana sahip çıksın artık dedi ben zaten hatamın farkındayım dediğimde yine ayrnı şeyleri tekrarladı sana güvenirsem yemin ederim yapmayacağıma ama 2. şansı verceksin dedi bende verdim şuan çıkıyoruz seviyormuş gibi yapıuyorum ama her günüm bana zehir oluyor nolur yardım edin ne yapabilirim aileme gitmemesi lazım olayın