Acil yardım..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
Arkadaşlar merhaba ..
yaklaşık 2 aydır mantar belası ile uğraşıyorum. Ve cidden istanbul anadolu yakasında iyi bir doktora ihtiyacım var.. Eşimle bu sebepten hiç bir şey yaşamayıyoruz da.Ve bu durumdan dolayı eşimle aramıza resmen soğukluk girdi... lütfen tavsilerinizi esirgemeyin

Son düzenleme:
Erkek doktora giderseniz kendi doktorumu öneririm. Serhat Sakız adı.

Mantar tedavisi icin cok iyi bir doktora gitmenize gerek yok.
Evinize en yakin hastaneye gidebilirsiniz zaten cok ihmal etmissiniz.

Mantar tedavisi icin cok iyi bir doktora gitmenize gerek yok.
Evinize en yakin hastaneye gidebilirsiniz zaten cok ihmal etmissiniz.
ah sormayın..
hep geçecek diye diye bekledim. Eczaneye danıştım ama yok geçmiyor

ah sormayın..
hep geçecek diye diye bekledim. Eczaneye danıştım ama yok geçmiyor
2 ay zaten ihmal etmissiniz bence birde doktor arayisina girip vakit kaybetmeyin en yakin hastaneden randevu alin.
Annemde olmustu krem vermislerdi doktor bir bakista ne oldugunu anlar zaten.

2 ay zaten ihmal etmissiniz bence birde doktor arayisina girip vakit kaybetmeyin en yakin hastaneden randevu alin.
Annemde olmustu krem vermislerdi doktor bir bakista ne oldugunu anlar zaten.
Kremin adi Travogen miydi? hatırlıyormusunuz

Arkadaşlar merhaba ..
yaklaşık 2 aydır mantar belası ile uğraşıyorum. Ve cidden istanbul anadolu yakasında iyi bir doktora ihtiyacım var.. Eşimle bu sebepten hiç bir şey yaşamayıyoruz da.Ve bu durumdan dolayı eşimle aramıza resmen soğukluk girdi... lütfen tafsilerinizi esirgemeyin

Arkadaşlar merhaba ..
yaklaşık 2 aydır mantar belası ile uğraşıyorum. Ve cidden istanbul anadolu yakasında iyi bir doktora ihtiyacım var.. Eşimle bu sebepten hiç bir şey yaşamayıyoruz da.Ve bu durumdan dolayı eşimle aramıza resmen soğukluk girdi... lütfen tafsilerinizi esirgemeyin
Aynı şikayetle gittiğimde bana travazol vermişti. Mükemmel bir krem. Umarım ilaç adı vermek yasak değildir.

Arkadaşlar merhaba ..
Pendik de medet yılmaz var herkes çok memnun bende tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım

Aynı şikayetle gittiğimde bana travazol vermişti. Mükemmel bir krem. Umarım ilaç adı vermek yasak değildir.
aa bana trovagen de verdi o dediğinizide.. çok etkili ama biliyorsunuz yaz ayı geldi terleyince gene başlıyor

cok beklemissiniz... Tabiki önce bir Doktora görünün, ama bir kac gün öncesine Kadar bendede vardi. Eczaneden Kadefungin 3 diye ilac aldim. Krem ve 3 Tane fitil gibi ilac. Vaginaya giriyor. 3 gün yatmadan önce sokuyorsun..Harika bir ilac. Yalniz ben yurtdisindayim. Türkiyedeki eczanelerdede vardir diye tahmin ediyorum. Yinede bir doktora görünün.Olmadi eczanedede yardimci olurlar.

bana bir fitil verdi eczaci yaktı geçti
ağızdan antibiyotik tedavisi de var bazı drlar bunu da veriyor.hatta eşinize de yazabiliyorlar
günlük pet kullanmayın
sürekli duş yapın
havluyla bastırarak tek seferde kurulayın etrafa yaymadan.
wc ihtiyacınızdan önce ellerinizi yıkayın.
sürekli iç çamaşarı değişecek iç çamasırları ütülenecek.
eğer mümkünse evde etek giyin.
mantar sürekli tekrarlayan birşey bunlara dıkkat ederseniz inşallah ilaç tedavisiylede geçer

X