- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- Konu Sahibi amore_donna
Dun düştüm burnum darbe almamasına rağmen sabah kalktigim da aşırı şişti ve sol tarafta cikinti meydana geldi dusmemlemi alakalı acaba ya felaket şiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim bugün dr mu aradım tüm gün ameliyattaymis ulaşamadım.Canım çok geçmiş olsun. Yanıbelki ssarsılma nedeniyle olmuş olabilir. Doktoruna gitmelisinbence. Elle muayene eder ya da tomografi çeker. Ama sadece sis de olabilir korkma. Ödemler uzun sure inip inip çıkacakdiye biliyorum. İİnşallah korktugun gibi birşey olmaz
Canım çok çok gecmiş olsun kesinlikle doktora başvurmalısınÇok teşekkür ederim bugün dr mu aradım tüm gün ameliyattaymis ulaşamadım.
Kizimda kol saatimle oynuyordu biri ağır burnuma fırlattı daha da güzel şişti...
Buz koyup masaj yaptım duzeldi biraz su 1 ayı sapasağlam atlatsam hayırlısıyla
Yarın arayacağım tekrar yamukluk indi şimdi kemer oldu burnumda sabah uyandığımda eskisi gibi olur umarım...Canım çok çok gecmiş olsun kesinlikle doktora başvurmalısın
Umarım tekrardan ameliyat olmak zorunda kalmazsın canımYarın arayacağım tekrar yamukluk indi şimdi kemer oldu burnumda sabah uyandığımda eskisi gibi olur umarım...
Ameliyattan önce kemerliydi zaten uffff ya boşa gitti diye çok korkuyorum
Tekrar ameliyatı göze alamam sanirim nasip değil herhalde güzel burun napalim...Umarım tekrardan ameliyat olmak zorunda kalmazsın canım
Sanırım sıkıntılı bi süreç geçirdinTekrar ameliyatı göze alamam sanirim nasip değil herhalde güzel burun napalim...
Şu anda masaj yapıyorum kemer kısmı kemik değil sert et şeklinde yani hafiften bastırınca gidiyor bilmiyorum bakalım yarın dr um ne diyecek
Malesef deviasyon ve estetik oldumSanırım sıkıntılı bi süreç geçirdin
Bende çok nazlıyımdır ben ameliyat masasında Ağladım sonrasında da çok Ağladım Ağrı'dan dolayı gerçekten çok zor konuşmakla olmuyor herkese söylemesi kolay ama bu süreç ciddi anlamda yıpratan bi süreç ki sizin bakanınız yokmuş ve üstüne üstün bakmanız gereken iki evladınız varmış Allah yardımcınız olsunMalesef deviasyon ve estetik oldum
2 küçük çocuk ve bakanım yoktu malesef birazcikta canım tatlıdır gelemiyorum böyle şeylere ameliyata neredeyse ağlayarak giriyordum utandım aglayamadim
Yani 2. bir ameliyatı sadece estetik için olamayacağımı düşünüyorum şimdilik zaman ne gösterir Allah bilir
Sağol canım amin...Bende çok nazlıyımdır ben ameliyat masasında Ağladım sonrasında da çok Ağladım Ağrı'dan dolayı gerçekten çok zor konuşmakla olmuyor herkese söylemesi kolay ama bu süreç ciddi anlamda yıpratan bi süreç ki sizin bakanınız yokmuş ve üstüne üstün bakmanız gereken iki evladınız varmış Allah yardımcınız olsun