- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 23
- 31
- Konu Sahibi avakado9341
Arkadaslar ben uzun süre hamile kalma ve anne olmayi çok istedim allaha şükür şuanda hamileyim ama şimdi bana bi korku sardı napıcam bilemiyorum ben çocuk bakmaktan hiç ama hiç anlamam belki de daha önce etrafımda hiç küçük bebek olmadığı içindir şuan elime bir bebek alsam altını değiştirip doyurmak bir yana tutmayı dahi beceremem daha doğrusu bende panik atak var o yüzden bebekler küçücük oluyor ya sanki bi yerine bişey olacakmış gibi geliyor ve o yüzden başkasının çocuğunu kucağıma almaya korkuyorum geçen bir arkadaşım doğum yaptı hem geçmiş olsuna hem bebeği görmeye gittim eşimle neyse oturduk falan sonra biz arkadaşla diğer odaya geçtik bebeğin altını değiştirmeye odaya geri dönerken bebeği bana verdi tabi ben tam tutamadım birde bebek çok küçük ve bi kaç günlüktü ya o yüzden tutmaya korktum odaya geçince benim eşim ve kendi eşinin yanında avokado çocuk tutmayı bilmiyor zor aldı kucağına dedi coo sinir oldum eşi bile daha iyi tutuyor dedi tamam doğru eşim benden daha iyi tutmayı biliyor ama orada öyle bişey söylenir mi ben zaten stres yapıyordum iyice stres olmaya başladım ben napıcam şimdi sizce çocuk doğunca güzel bakabilirmiyim benim gibi olupta sonradan mükemmel anne olanlar varmı fikirlerinize çok ihtiyacım var biraz uzun yazmış ve yanlış yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın .