Erkek İnfertilitesi Acil yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Erimosman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
6
0
1
31
Merhaba bayanlar ben burda yeniyim bişe sormak istiorum benm normal yolla bir doğum yaptım ama 2 senedir korunmama rahmen hamile kalamıorum infertlite böşümüne gittim herşeyi yaptırdım normal çıkıo ama eşim sperm testini vermeye ikna olmuo sıkıntı olmadığına bende eminim ben kendim klomen alıp kullansam ama kistlerim varmış ama hamileliğe engel deilmiş bana bi sıkıntı yaratırmı bilgisi olan cvp versin nolur

Klomen kendikendinize kullanabileceginiz bir ikac degil,kistlerinizi artirabilir.iki yil kisa bir zaman degil kesinlikle doktora gitmelisiniz.esiniz spermiyogram verir problem yoksa sizin tuplerinize falan bakilir.belkide basit bir hormonun yuksekligi yuzunden gebe kalamiyor bile olabilirsiniz ama doktora gitmeden bunu anlayamazsiniz.ilk cocugunuza kac ayda hamile kaldiniz

İlk çocuguma iki buçuk yıl sonra kaldım ama adet düzezsizliği vardı doğum kontrol kullandım kaldım oğlumdan sonra 2senedir korunmuorum ama kalamıorum tüm tetkiklerim yapıldı herşeyim temiz usg falan hep çektirdim ama eşim sperm testine ikna olmuo hormonlarım falan hepsi normal zaten bu ay doktor başlıcaktı klomene ama eşim sperm testi vermio işte ondan dolayı doktora gidemiorum

Esinizin sonucunu gormeden doktorda klomene yada herhengi bir tedaviye baslayamazki.klomeni bence kesinlikle kendikendinize kullanmayin cunku klomen bildigim kadaryla yumurta tembelliginde kullanilip yumurtalari hizli buyutuyor ve sizin oyle bir probleminiz yoksa olmasi gerekenden fazla buyuyup kiste dönebilir,kaş yapayim derken göz cikarirsiniz.esiniz baska cocuk istemiyormu,bu rahatligi neden? Eger sizin hormonlara yumurtaya hsg ye bakilip bisey cikmadysa sorun yuzde 90 esinizin sperm degerlerinde.biran once onu ikna etmeye calisin..

Eşimdr istior ama gel gelelim hastane fobisi var hastaneye gidemior napcamı bilmiorum ben aşılamadan önce tedavi die duymuştum yumurta çatlatma die duymuştum napacağımı bende bilmiorum bir türlü ikna olmuor doktorda eşimin sonucuna göre klomene başlıcaktı zaten ama eşim testi vermir

Esinizden yeterli sperm gelmiyosa yumurtaniz cok kaliteli olsada,yeni catlamis olsada döllenme gerceklesmez.bence sunu deneyebilirsiniz.ozel hastanelerde muayene olmak gerekmeden sperm tahlili yaptirilabiliyor.evinizin yakininda bi hastaneye gidip gorusun sperm tahlili icin örnegin kac dakikada ulasmasi gerekiyor.örnek tüpünü alin esiniz örnegi evde versin söylenen sürede hemen hastaneye ulastirin.cunku bazi erkekler hastane ortaminda o durumu yasamak istemiyor.enazindan sonucu görürsünüz,ona gore bir yol izlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…