• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

rayha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
223
106
103
Merhaba kızlar . bana is teklifi geldi. Eşimde izin verdi ama tek düşündüğüm yuvam. Sizce onunla iyi değilken işe gitmem nasıl olur. Kızım 2.5 yaşında henüz tam konusamiyo,onuda kreşe göndermem geremiyormuş. Benim ve kızım için iyi olacak kafaya takmam düşünüp uzülmem herşeye.ama karar veremiyorum aramız daha soğursa ne yaparım?

Son düzenleme:
Bence işe başla .. Aranızdaki bağ güçlü ise soğumazsınız ..
Sen mutlu olursan mutlu çocuk yetiştirebilirsin ..

Tabi ki çalış eşin izin verdiyse soğumayı falan düşünme.. Soğuduğunda, Allah korusun ilişkin kötüye doğru gittiğinde işe daha çok ihtiyacın olacak, soğumazsanız da ne ala...

Kırılıp ezilip büzülüp üstüne birde parasız pulsuz kahir cekmektense ise başla ayakların üzerinde sağlam dur.
Bu çalıştırmayan erkek modeline de hastayım. Sen hem çalıştırma hem uz hem cektir oh ne ala memleket.
Çalış arkadaşım çalış. Kadınlar çalışmalı. Yuvan falanda bozulmaz Allahin izniyle. Milyonlarca çalışan kadın var.

Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ,ev hanımıyım eskiden yazarlık vs çalışıyordum ama esim izinvermedigi için çalışmadım.sonra ailesi kendisiyle büyük sıkıntılar oldu.bana karşı çok kırıcı olmaya başladı su an biraz iyi olduk ama toparlamadık... bana is teklifi geldi. Eşimde izin verdi ama tek düşündüğüm yuvam. Sizce onunla iyi değilken işe gitmem nasıl olur. Kızım 2.5 yaşında henüz tam konusamiyo,onuda kreşe göndermem geremiyormuş. Benim ve kızım için iyi olacak kafaya takmam düşünüp uzülmem herşeye.ama karar veremiyorum aramız daha soğursa ne yaparım?
Uzaklik sevgiyi guclendirir. Tabiki varsa. Bu sizin icin iyi bir sinav olacak bence.
Calisan kadin evde oturup cocuk bakan kadindan daha kiymetli oluyor genelde. Daha bir ise yariyor gorundugu icin mi gozlerinde bilemiyorum. Bencede calisin

çalışmanız neden aranızı açsın ki, sanki tüm gün evde beraber misiniz?
ayrıca belki biraz kafanız dağılır, evdeki sorunları çok takmamaya başlarsınız.
sonuçta bir işiniz olmasının ne kötü yanı olabilir ki , bence çalışmalısınız.

Bence daha iyi olur
paylaşımlar artar belki
siz işle ilgili eşiniz de konuşur daha iyi olabilir gibi hissettim:KK60:

Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ,ev hanımıyım eskiden yazarlık vs çalışıyordum ama esim izinvermedigi için çalışmadım.sonra ailesi kendisiyle büyük sıkıntılar oldu.bana karşı çok kırıcı olmaya başladı su an biraz iyi olduk ama toparlamadık... bana is teklifi geldi. Eşimde izin verdi ama tek düşündüğüm yuvam. Sizce onunla iyi değilken işe gitmem nasıl olur. Kızım 2.5 yaşında henüz tam konusamiyo,onuda kreşe göndermem geremiyormuş. Benim ve kızım için iyi olacak kafaya takmam düşünüp uzülmem herşeye.ama karar veremiyorum aramız daha soğursa ne yaparım?
Teklif edilen iş nedir?

"...........ev hanımıyım eskiden yazarlık vs çalışıyordum." şu cümlede ne demek istedin. Yazarlık falan derken?

çalışmanın yuvayla ne alakası var ki.
kızının kreşe gitmesi gerekiyormuş anladığım kadarıyla.
e kızın da kreşteyken bütün gün evde ne yapacaksın gir o işe bence.

Teklif edilen iş nedir?
canım ilahiyat i bitiremedim 15 yıl önce lise diplomasını getirttim o yüzden sıkıntı var ana ben eğitimci yazarm. 4 yildir çalışmıyordum.esim çok kıskanç çünkü,borca girdik ondan izin verdi belkide. Kadrolu girebilirsem bilgi kültür evi yahut sosyal hizmetler,bugün kayıt yaptım görüşeceğiz pazertesi.kadro boşluğu varmış.inşaallah hayırlısı ise olur.bu işe çok ihtiyacım var anlatsam bitmez.4 yıldır ozguvenimi mahvetti eşim ve ailesi .esim beni çok seviyor ama sıkıntı çok fazla en çok ailesi. Ayaklarımın üzerinde durmalıyım zira çocuklarımdan bile ayırdılar maddiyata ihtiyacım var eşim dr.ama ailesi yüzünden o da destek olmuyo artik.. :(

Çok sagolun kızlar ,su an sağlıklı düşunemedim keza derlerim çok.. sizin dediginizi yapacağım inşaallah hayırlısı ise Rabbim ol der de olur

eş çalışmaya İZİN mi vermiş :110:Lütfetmiş :KK59:
Azılı bir feminist olma yönünde emin adımlarla ilerliyorum :KK14:

Back
X