K Kzannes Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 21 0 1 33 9 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kzannes #1 İki buçuk aylık kızım var elini her fırsatta ağzına götürüyor bu alışkanlık neden olur. Biraktirmam gerekiyo mu ilk bebeğim acemiyim endiseliyim yardim edin lütfen
İki buçuk aylık kızım var elini her fırsatta ağzına götürüyor bu alışkanlık neden olur. Biraktirmam gerekiyo mu ilk bebeğim acemiyim endiseliyim yardim edin lütfen
M melegimibekliyorum Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2011 325 35 118 9 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kzannes #2 Bence normal emme refleksi ondan yapiyo benimde oğlum okadarken emiyodu ama sonra kendi bıraktı anne karnında da bebekler ellerini emiyo Bence normal
Bence normal emme refleksi ondan yapiyo benimde oğlum okadarken emiyodu ama sonra kendi bıraktı anne karnında da bebekler ellerini emiyo Bence normal
K Kzannes Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 21 0 1 33 9 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kzannes #3 İlk aylarda yoktu ama sonradan çıktı buda endişelendirdi beni doğrusu unutr inşaallah cnki her fırsatta ağzından cekiyorm
İlk aylarda yoktu ama sonradan çıktı buda endişelendirdi beni doğrusu unutr inşaallah cnki her fırsatta ağzından cekiyorm