Acil yardım!!

E15duru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
68
12
38
arkadaşlar 11 ay önce bi kızım oldu şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim kızımı sezeryanla dünyaya getirdim. Benim sorunum şimdi hamileyim ve bel ağrım kasıklarımda ağrı ve arada bi rahmime sanki bıcak saplanıyomuş gibi oluyo kızımda hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım acaba neden oluyo düşük mü yapıcam ağrılarım geçmiyo yatınca daha çok ağrı yapıyo lütfen yardım edin neden böyle oluyo

Canim bende oglum 10aylikken tekrar bi hamilelik yasadim. Ve cok sıkıntıli gecti. Hatta 26. Haftamda siddetli agri ve sanciyla hastanede yattim. Bana doktorun dedigi rahmim dinlenmeden hamile kaldigim icin zorlaniyormus. 2yil ara vermeden hamile kalmaman gerekirdi. Vucut daha toparlanmadan tekrar ayni yuku kaldiramiyor dedi. Ama cok sukur kizimi saglikla aldim kucagima. Bide kizini kucaga alma. Bana doktorum kesinlikle agir kaldirmicaksin dedi.

Kızıma bakacak kimse yok yanımda mecburen almak zorunda kalıyorum isteyerek hamile kalmadım bende 2 yıla kadar istemiyodum ama kısmet böyleymiş bide acayip bi akıntım var adet gibi aktığını hissediyorum bunlar beni korkutuyo ağrı boşluklarıma kadar vuruyo düşükten korkuyorum. Bide 2 çocuğa bakmak zor mu?

Hakloson ama kucagina alman cok sıkınti yasatir sana. Ben ha bore dogum yapicakmisim gibi cati agrisi yasiyordum. Megerse cocugu kucagima aliyorum diyeymis. Akintimda suyum geliyomus gibi oluyodu. Esime diyordum hep. Bu cocuk dusecekmi diye. Gozunu korkutmak ostemem ama iki kucuk cocuk insan8n canina okuyo resmen.

Benimde sanki öyle oluyo suyum geliyomuş gibi kırkuyorum sanki bi problem varmış gibi hissediyorum. Ya bende çok korkuyorum nasıl bakıcam diye sütü nasıl kestin benim kızım çok düşkün ne yapmam lazım çok üzülüyorum onun hakkını ona veremedim diye vicdan azabı çekiyorum resmen meme isterken anne anne diyişi var beni bitiriyo ne zaman kesmeliyim ve nasıl yapmalıyım canım

Canim ben hamileligimi 8. Haftamda ogrendim. Bu yuzden 2ay emzirdim farkinda olmadan. 1 ayda kesme suresi falan surdu. Yani ilk 3ay emzirmis oldum. Dr da ilk 3 ay karnindaki bebegi beslemedigin icin emzirmende bi sorun olmaz.zaten 3. Aydan sonra hormonlar sutun tadini bozar cocuk kendide istemez dedi. Benim oglum da cok duskundu ama o kadar kolay birakti ki ben bile sasirdim. Ben once gece beslenmesini kestim. Zaten 1 kere falan kalkiyordu. 2gece istedi vermeyince unuttu. Gunduzde zaten calistigim icin her dakka emme sansi yoktu. Oglen gelince emziriyordum. Bide yatmadan once ve 1 ekstra. Once 3 sonra 2 sonra tek sefere indirdim. Sonra kendi de istemedi zaten.

Bende şimdi doktordan geldim kesem gözükmüyo şuanda emzirmeyide sordum şuanda istediğin kadar emzirebilirsin bi problem yok dedi. Bilgilerin için çok teşekkür ederimm canımm

Bende şimdi doktordan geldim kesem gözükmüyo şuanda emzirmeyide sordum şuanda istediğin kadar emzirebilirsin bi problem yok dedi. Bilgilerin için çok teşekkür ederimm canımm
Kesen gozukmuyomu. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim senin adina. Hakkinda hayirlisi olsun

İnşallah canımm hayırlısı olsun diyelim başa gelen çekilir rabbim daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…