• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim

Eklentiler

• images-2.webp
    images-2.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 120
Peki kestiginizde icinden beyaz bisey cikiyomuydu benimkinden cikiyo hatta doktor beyaz seyler cikana kadar sıkmami soyledi
Hayir çıkmıyordu sigilden beyaz seyler cikmaz. Sizdeki yag bezesidir o zaman. Eger uygun bir bolgenizde varsa foto cekin atin. Ve ayricaaaa iyi bir cilt doktoru bulun ona gidin. Bi doktorun yöntemi bana cok sacma geldi.

Ay sakın sıkmaaaa siğili elleme bile sakın ha bulaşır!
Benim genital bölgemde çıkmıştı sonra tedaviyle geçti ama şuan tekrar başladı ellemiyorum bile çünkü dağılıyo

O siğil değil ki sen doktorunu değiştir.
Ayrıca siğil sıkılmaz benim parmağımdada çıkmıştı sıktım sonra fındık kadar şişti içi iltihap topladı sonra doktora gittim hala parmağımda izi war

sikilabildigine göre o sivil değildir tekrar gözümün doktora bir tedavisi vardır

arkadaşlar doktor siğile sık dememiş . arkadaşım sıkıntısı Molluskum denen bir hastalık . ve bu hastalıkta birinci seçenek sıkarak içindekini boşaltmadır . diğer tedaviler bunun kadar etkili değildir . ay doktor diyince millet nasıl atlıyor .

arkadaşlar doktor siğile sık dememiş . arkadaşım sıkıntısı Molluskum denen bir hastalık . ve bu hastalıkta birinci seçenek sıkarak içindekini boşaltmadır . diğer tedaviler bunun kadar etkili değildir . ay doktor diyince millet nasıl atlıyor .
Tam bunu yazmaya gelmiştim ben de.

yorumlar ne kadar üzücü ya . birisi bir şey yazıyor doktorun kasaplığından başlanıyor . maşallah herkes biliyor siğil sıkılmaz ama doktor bilmiyor . bilgisi olmadan fikri olmak çok üzücü bir şey
Milletimiz zaten alakalı alakasız her yerde doktora saydırmaya bayılıyor maşallah.
Bankaya, resmi daireye gidip saatlerce beklerler haksızlık olur gıkları çıkmaz, polis avukat karşısında el pençe divan dururlar , hastanede poliklinikte 5 dk beklesin hemen horozlanırlar.
Cahil insanları şımartınca böyle oluyor maalesef.
Risk alır anasını babasını kurtarırsın bi teşekkür etmezler, 90 yaşındaki yakını komplikasyondan ölünce dava açarlar, böyle de pislik ve iki yüzlü insanlar.
Daha geçen gün mi geçiren kardeşini risk alıp bypassa almışlar, neden 6 saat sürdü diye şikayet etmiş gerizekalı. Çok biliyorsan gir kendin yap ameliyatı.
Avukatlar danışma için bile para alırken özel muayeneye para vermek zorlarına gider paşaların.

Milletimiz zaten alakalı alakasız her yerde doktora saydırmaya bayılıyor maşallah.
Bankaya, resmi daireye gidip saatlerce beklerler haksızlık olur gıkları çıkmaz, polis avukat karşısında el pençe divan dururlar , hastanede poliklinikte 5 dk beklesin hemen horozlanırlar.
Cahil insanları şımartınca böyle oluyor maalesef.
Risk alır anasını babasını kurtarırsın bi teşekkür etmezler, 90 yaşındaki yakını komplikasyondan ölünce dava açarlar, böyle de pislik ve iki yüzlü insanlar.
Daha geçen gün mi geçiren kardeşini risk alıp bypassa almışlar, neden 6 saat sürdü diye şikayet etmiş gerizekalı. Çok biliyorsan gir kendin yap ameliyatı.
Avukatlar danışma için bile para alırken özel muayeneye para vermek zorlarına gider paşaların.
ben bu mesleğe çok idealist başladım . ama insanların cehaletine dur diyemiyorum . gelip serum diye tutturanı . komşumda varmış o bu ilacı dedi diyeni . neden dikiş bu kadar uzun sürdü diye tekma atanı , içeri 3 erkek kavga için dalanı daha neler neler ... hepsi ben doğru bildiğim tedaviyi yapmak istediğim için . kimse kusura bakmasın . herkes kendi BİLGİSİ kadar konuşacak . bilmediğinde dinleyecek . doktor BAKKAL değil . ve şu konuda bile anlatılan saçma şeye inananları görünce Pes diyorum . mümkün mü bu ? nasıl inanılır ? dur bi dk bir tek siğil hastalığı yok ya senin ki başka bir şeyse diyen niye çıkmaz? size sabır diliyorum .

Back
X