Acil yardım

Milfoy2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
4
0
1
30
Adetime 2 gün kala ilişkiye girdim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Acaba hamile Olabilirmiyim yoksa stresten mi gecikti bilmiyorum. Adet olacağım gununsabahi agrilarim başlardı. Akıntım olurdu olmadı . Yardım kızlar aynı durum başına gelen var mi

Ondan oncede duzenli iliski oldu mu canm cunku adeten once iki gunluk iliskide hemen hamile kalinmaz o ay kanaman olur diye biliyorm cunku hemen duzenin bozulmaz

Ondan oncede duzenli iliski oldu mu canm cunku adeten once iki gunluk iliskide hemen hamile kalinmaz o ay kanaman olur diye biliyorm cunku hemen duzenin bozulmaz
Hayır olmadı . Şuan eşimle böyle birşeye hazır değiliz daha yeniyim evliyiz korktum biraz

Canim ben adetimi bekliyordum duzenlidir adetlerim birgun once iliskim oldu beklenen adetim gelmedi megerse hamile kalmisim

Şuan ertesi gün hapi alsam etkili olur mu acaba cuma günü kaldim diyelim bugün pazar. Geç kalmismiyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…