Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiviriyor. Hayatta kabul etmezler kolay kolay.Arkadaşlar merhaba nasılsınız ? Buğün ben çok kötü birşey öğrendim .. eşim araba siğortasının resmini istedi bende arabadan alıp resimlerini kendine çekip gönderdim daha sonra orda bir telefon kartı buldum kullanılmış ve kartın üstüne numarası adı soyadı YaZıyor şok oldum gizli bir telefon hattı ve telefon numarasını face yaZdım başka bir adla hesap açılmış . Şok mesaj yaZdım kapattım hepsini dedi ve akşam geldiğinde konuşalım dedim. Geldi hadi konuşalım dedi gülümseyerek .
- şok oldum neden gülümsüyorsun dedim .
- sormak istediğini sor sesi ?
- neden bir hesap ve telefon açma gereği duydun dedim ?
- öylesine ....
- nasıl öylesine ben bir telefon açıcaksam sebebi olur dedim . Birisi için açarım dedim .
- okuldayken bekar arkadaşlarla takıldığımda birşeyler yapmaya çalıştım ama yapamadım attım kartı hesabıda unutmuşum silmeyi dedi.
- peki Benin'imle ilgili sorunun varmı dedim ?
-hayır saçmalama dedi.
bişey yapsa söyler miymiş10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz. Aldığım cevaptan tatmin olmadığım için buraya yaZdım bana İnan yada İnanma birşey yaptıysam net olarak söylerim dedi.
Aynen öyle birisini aldatmak için illaha fiziksel temasmı gerek . Bende bu şekilde düşünüyorum . Bok gibi hissediyorum ..bişey yapsa söyler miymiş![]()
yapmış işte bal gibi.illa fiili aldatması mı gerekiyor,yakalamasaydın bilmeyecektin tek fark o.
10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz. Aldığım cevaptan tatmin olmadığım için buraya yaZdım bana İnan yada İnanma birşey yaptıysam net olarak söylerim dedi.
Ben 27 yaşındayım kendisi 29 polis okulmdayken tabiki sizce uğraşmalımıyım .10 yıldır berabersiniz eşinizin yaşı kaç merak ettim? lisedeyken mi almış hattı?
Ayrıca hesap 9 aydır kullanılmıyorsa bile yine sizinle oldugu zamana denk geliyor kullandıgı zamanlar.
Gözünüz üzerinde olsun. O tel hattının ayrıntılı faturasını bulmaya calısın.
içim içimi kemirmez kocama güveniyorum diyorsanız , kapatın konuyu.
Yok ben inanmadım , bu işte bişey var diyorsanız uğraşın ama uğraşırken gözüne sokmayın.
Her zamankinden farklı mı davranıyor , telefonu sessizde mi vs.. ( siz iyi biliyorsunuz kocanızı ) gözlem yapın bence.
İnanmadım ?Sende inandin?
Herşeyi tabii ortada olur başka hat kullanıyor adam ve belki bu bulduğunuzdan başka hat da varHerşeyi ortada telefonu cüzdanı herşeyi buna inanmak istemeZdim bir eylem yapmasa bile tabiki Allah bilir ama fark etmeseydim Allah göster bana bunu saklayacaktı kandırıldım çok kırgınım ve kendimi çok kötü hissediyorum . Bunu sindirsem tekrar aynı şeyle karşılaşmayacağım kesin değil . Ve bunu düşüneceğim hep. Ve her türlü ilişkimiz iyi . Polis okulunda 2 hafta bir görüşüyorduk . Hafta sonları gelebiliyordu şuan mezun oldu nerdeyse 1 sene olucakta .