Acıl yardım_?

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
Öncelikle slm arkadaşlar msj okudunuz içinde şimdiden tşkler ...
arkadaşlar önem bir sorunum var ben biraz önce kendimden kahve rengimsi kırmız akıntı keldi ve son günlerde akıntım cokkk hamile degilim daha günümün gelmesine 3-4 gün falan var sizce nedir bilgili arkadaşlarımız yardım ederse sevinirim iyi sohbetler....

Son düzenleme:

canım eğer hamile değilsen büyük ihtimal adetin erken geliyor olabilir kanın rengi açık kırmızı yani temiz kan rengi değilse endişelenme adet geliyordur ama temiz kan rengi ise doktora git derim.. gebelik için test mi yaptında biliyorsun ya da bebek düşünmemişmişdiniz.

bebek istiyorum , bu ayın 3 günde adet oldum ayın 20 falan test yaptım ama cıkmadı kan temiz kan degildi kahve rengi gibi acayıp bişe .

bebek istiyorum , bu ayın 3 günde adet oldum ayın 20 falan test yaptım ama cıkmadı kan temiz kan degildi kahve rengi gibi acayıp bişe .

canım o zaman büyük ihtimal adetin erken geliyor adeti düzenli olanalarda bile ara da böyle erken ve ya geç gelebilir inşallah tez zamanda hamiş olursun rabbin nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…