Acil yardıma ihtiyacım var bu bulantılar neyin habercisi : (

Fatma aladag06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
22
8
16
35
Arkadaşlar iki gün önce kan ve idrar tahlili verdim bta hcg 0.100 çıktı ama acayip midem bulanıyor dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.tahlillerim temiz çıktı. Enfeksiyon vs hiç bişey çıkmadı Geceden beri acayip midem bulanıyor zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için ya hamilede degilim niye böyle bulanıyor acaba var midir bişey acilden yaptirmistimm, tahlili hafta içi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum sizlerin bi fikri varsa yardımcı olur musunuz: (

Canım mide bulantısını hep 6. Haftadan sonra olur diyorlar.. Değerlerinde düşük çıkmış.. Ama yinede ptesi testleri tekrarla bence.. Adette olmadın madem.. Belki geç döllenmedir..

Tahlilleri ne zaman yaptirmaliyim acaba canım. Bu mide bulantısı 1 haftadan fazla var pek istahimda yok canım öyle bilmiyorum ki. Tahlil sonuclarimda temiz cikmisti:KK61:

regl lerin çok düzenli mi?
Hamileysen geç döllenme olmuş olabilir diyeceğim ama fazla da takılmamak lazım işte psikolojik olarak bile itekleyebiliyorsun regl gününü.

Ben senin yerinde olsam ptesi kan veririm :) az değil çünkü 2 gün geçti diyosun :) inşallah hamilesindir :))

İns canım çünkü günüm hiç şaşmaz: ) tahliller temiz çıktı ama pztsi.kadın doğumdan bir daha tahlil yaptirayim.iyi sonuç çıkar ınş.dua edin bana çok istiyorum aslında. :anneadayı::KK45:

Back
X