- Konu Sahibi ozlemozlem4141
-
peqi ne kadara ? bide doktorla nasıl irtibata geçebilirim bu konuda tamamen aaklımı yitirmiş durumdaydım:gitme:
evet pazartesi boğaziçi tıpda randevu aldım veli bey için. birde bidahaki haftaya fatih dağdelenle görüşmem var. inşallah karar verirm. araştırdıkça işin içinden çıkılmıyor çünkü, fiyat olarakda çok uçuk rakamlar veren var bazılarıda ii rakam veriyor. iyi rakam veren dr. konkuyo insan neden ucuz diye:):) valla zormuş ama ben bu ay içinde halletmeyi düşünüyorum ne kadar kötü olabilirki diye düşünüyorum:))
canım aman diyim!!!lmaz: Sakın fatih dağdelene gitme!!! 10 hastasından 9 u çok mutsuz..resmen ticarete dökmüş işi.günde 5-6 ameliyat yapıyomuş..okadar hastasının olmasının nedenide yurtdışında sürekli tv de reklamları dönüyomuş..burda olmayıp doktor araştırması yapamayan arkadaşlar direk ona yaptırıyolar ve sonuçta çok büyük bi kısmı çok mutsuz..
Bu forumda aylardır okuyorum ve öğrendiğim en önemli şey sakın fatih dağdelene gitme..hiçbi arkadaşımıda göndermem ona..tüm içtenliğimle söylüyorum..eğer yaptırırda mutsuz olursan seni uyarmadığım için kendimi asla affetmem..
canım aman diyim!!!lmaz: sakın fatih dağdelene gitme!!! 10 hastasından 9 u çok mutsuz..resmen ticarete dökmüş işi.günde 5-6 ameliyat yapıyomuş..okadar hastasının olmasının nedenide yurtdışında sürekli tv de reklamları dönüyomuş..burda olmayıp doktor araştırması yapamayan arkadaşlar direk ona yaptırıyolar ve sonuçta çok büyük bi kısmı çok mutsuz..
bu forumda aylardır okuyorum ve öğrendiğim en önemli şey SAKIN FATİH DAĞDELENE gitme..hiçbi arkadaşımıda göndermem ona..tüm içtenliğimle söylüyorum..eğer yaptırırda mutsuz olursan seni uyarmadığım için kendimi asla affetmem..
peki sen kimi öneriyorsun. Haydaa iyice kafam karıştı 1 arkadaş oldu memnun evet dedin gibi çok kalabalıkmış. Ya lütfen burun ameliytı olan arkaaşlarda yazsın bu dr varsa birde veli aslana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?