• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Erhan Coşkun a burun ameliyatı olan var mı? :)

istanbullubirisiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar, burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama kime ameliyat olacağımı hiç karar veremiyorum. Uzuuuuun süre araştırmalarımdan sonra bir kaç isim buldum.
Listemde Erhan Coşkun, Uğur Şahin ve Onur Tanrısever var.
Madi açıdan büyük bir para harcayacağım bir ameliyatı iyice araştırmak istiyorum o yüzden bu doktorlara ameliyat olanlar lütfen kısa olsa bile bir yorum yazsınlar :)
Erhan Coşkun a muayene oldum, endoskopla burun içine baktı ve baya bi konuştuk benim baya içime sindi ama gördüğüm kadarıyla biraz burunları büyük yapıyor. Doğal olmasını istiyor ama bu doğallık biraz büyük olmaya kayıyor gördüğüm kadarıyla. Kendisi gayet ilgili geldi bana ve burun etlerine de müdahale ediyor, bu benim için büyük bir avantaj.
Bu konu ve bu 3 doktor hakkında bilgisi olan yazabilir mi lütfen? :)

Merhabalar, burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama kime ameliyat olacağımı hiç karar veremiyorum. Uzuuuuun süre araştırmalarımdan sonra bir kaç isim buldum.
Madi açıdan büyük bir para harcayacağım bir ameliyatı iyice araştırmak istiyorum o yüzden bu doktorlara ameliyat olanlar lütfen kısa olsa bile bir yorum yazsınlar :)
Erhan Coşkun a muayene oldum, endoskopla burun içine baktı ve baya bi konuştuk benim baya içime sindi ama gördüğüm kadarıyla biraz burunları büyük yapıyor. Doğal olmasını istiyor ama bu doğallık biraz büyük olmaya kayıyor gördüğüm kadarıyla. Kendisi gayet ilgili geldi bana ve burun etlerine de müdahale ediyor, bu benim için büyük bir avantaj.
Bu arada Dr Onur Tanrısever e de muyene oldum, kendisi KBB ama sadece burun deliklerimden içeri baktı. Burun etlerimin çok büyük olduğunu söyledi ama cilt kalınlığımın orta olduğunu söyledi. Güzel bir şey çıkr dedi. Ama sayfasından gördüğüm kadarıyla bazen çok küçük ve ucu fazla kalkık yapıyor, nadir de olsa bazılarının burunu tam simetrik olmayabiliyor. Simetri olmaması bence çokta göze batan bir şey olmuyor Onur beyin fotoğraflarında ama yinede tedirgin oluyorum. Genel olarak Onur beyin de tarzını beğeniyorum ama hiç emin olamıyorum.
Bilgisi yada tecrübesi olan varsa yazabilir mi?

Bir fikrim yok ancak ameliyat olduğum doktorun ismini veriyim özelden isterseniz görüntüsünden memnun kaldım ben

Back
X