Kan tahlili kesindir tabii kide yanılma olmaz hayırlı olsunArkadaşlar cuma günü kan tahlili verdim acilde doktor 2 haftalık gebelik görünüyor dedi eve geldim test yaptım testte silik çizik çıktı kadın doğuma Salı gününe sıra bulabildim şuan çok stresliyim kan kesin sonuç mu ve 2 hafta da gebelik testinde belli olur mu gebelik daha mı büyük bebek acaba bana bilgisi olan net bilgi verebilir mi acaba
Değeriniz kaçtı acabaKimse yok muuuu
Teşekkür ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemiyordum o yüzden tereddüt ettim istiyordum ama beklemiyorum bu ayKan tahlili kesindir tabii kide yanılma olmaz hayırlı olsun
Değeri bilmiyorum ama atabilirimDeğeriniz kaçtı acaba
Şimdi baktım hcg 125 yazıyorDeğeriniz kaçtı acaba
Cnm ben 17 öğrendim sen gene iyi orenmisin bide 4 gün gecikmeyle orendim ben su an 6 haftayı devirecezŞimdi baktım hcg 125 yazıyor
Belirtileriniz nelerdi acabaArkadaşlar cuma günü kan tahlili verdim acilde doktor 2 haftalık gebelik görünüyor dedi eve geldim test yaptım testte silik çizik çıktı kadın doğuma Salı gününe sıra bulabildim şuan çok stresliyim kan kesin sonuç mu ve 2 hafta da gebelik testinde belli olur mu gebelik daha mı büyük bebek acaba bana bilgisi olan net bilgi verebilir mi acaba
Baya erken öğrenmişsin reglinde gecikme var mı yoksa erkenden mi öğrendin ?Şimdi baktım hcg 125 yazıyor
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCnm ben 17 öğrendim sen gene iyi orenmisin bide 4 gün gecikmeyle orendim ben su an 6 haftayı devirecez
Belirtilerim kasıklarda çok şiddetli ağrılar vardı göğüsler baya şişti regl ağrısı diye düşündüm sonra kahve rengi lekeden sonra artık şüphelendim hastaneye gittim gebelik dediBelirtileriniz nelerdi acaba
Amin amin inşallahBaya erken öğrenmişsin reglinde gecikme var mı yoksa erkenden mi öğrendin ?
Maşallah değerin sıkıntısız artsın bu arada sağlıkla gelsin inşallah
Gayet iyi bence değeriniz ben 16 ile öğrenmiştim şuan 5 aylık olucaz 2 güne bir kan verin değer artıcaktır muhakkak sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞimdi baktım hcg 125 yazıyor
Bende aynı durumu yaşadım canım kızımda geç döllenme olunca idrarda silik çıkıyorArkadaşlar cuma günü kan tahlili verdim acilde doktor 2 haftalık gebelik görünüyor dedi eve geldim test yaptım testte silik çizik çıktı kadın doğuma Salı gününe sıra bulabildim şuan çok stresliyim kan kesin sonuç mu ve 2 hafta da gebelik testinde belli olur mu gebelik daha mı büyük bebek acaba bana bilgisi olan net bilgi verebilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?