Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok film izliyorsun herhalde. Fake olduğunu anlamadık sanki.eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek
eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek
Çok sağolun dalga geçtiğiniz icin bende bir bayanım bir hata yaptım farkındayım onunla birlikte olmamam gerekiyordu ama oldu iste bu kadar ezmenize gerek Yok arkadaşlar
Çok sağolun dalga geçtiğiniz icin bende bir bayanım bir hata yaptım farkındayım onunla birlikte olmamam gerekiyordu ama oldu iste bu kadar ezmenize gerek Yok arkadaşlar
Seviyorum hepsi sadece bu bide akıntım var 1 haftadır burda diğer gruplarda hamile olabilirsin ama testle 2 hafta daha bekle anca belli olur dediler kan testi yaptır dediler evli olmadığım icin yaptıramam o yüzden boyle biseye basvurdumSonra birakmasindansa simdi birakmasi daha iyi sonra napican yani hamile kalmayami calisican boyle bir adamlada olma ya sirf bebek icin seninle demekki
Ama yanlis yapiyorsun bir dusun karsidan bak kendine gecici cozum buluyorsun ama kendine zarari olur yapma bence seviyorsun tamam ama hamileysen seninle iliskisine devam edicek bir adam eninde sonunda birakir seniSeviyorum hepsi sadece bu bide akıntım var 1 haftadır burda diğer gruplarda hamile olabilirsin ama testle 2 hafta daha bekle anca belli olur dediler kan testi yaptır dediler evli olmadığım icin yaptıramam o yüzden boyle biseye basvurdum
Ben yarın doğurucam sana vereyim bebisimi de birak ayrilmayi evlenirsiniz bile.
Bu ne ülen?
evli olmadığım için kan testi yaptıramam derken???Seviyorum hepsi sadece bu bide akıntım var 1 haftadır burda diğer gruplarda hamile olabilirsin ama testle 2 hafta daha bekle anca belli olur dediler kan testi yaptır dediler evli olmadığım icin yaptıramam o yüzden boyle biseye basvurdum