Acil yardımınıza ihtiyacım var nolur

18 yaşından küçükse ailesi öğrenir sağlık bakanlığı haber veriyor ve araştırma yapılıp dava tecavüz vs bir durum için cazai yaptırım söz konusu olabilir korkuyo ablaları anası babası öğrenir diye ondan demiş evli değilim test yaptıramam diye

18 yaşından küçükse ailesi öğrenir sağlık bakanlığı haber veriyor ve araştırma yapılıp dava tecavüz vs bir durum için cazai yaptırım söz konusu olabilir korkuyo ablaları anası babası öğrenir diye ondan demiş evli değilim test yaptıramam diye
İyi de heryerlerde ailemin haberi var onunla birlikte olduğumdan yazıyodu. Bu perhiz bu ne lahana turşusu :D

QUOTE="burcu1888, post: 50052743, member: 759132"]İyi de heryerlerde ailemin haberi var onunla birlikte olduğumdan yazıyodu. Bu perhiz bu ne lahana turşusu :KK70:[/QUOTE]
Valla haberim yoktu Can'ım ailesinin bildiğinden :KK70:
Gece gece yarıldım gülmekten eşim uyandı gülmeme :):KK70:

QUOTE="burcu1888, post: 50052743, member: 759132"]İyi de heryerlerde ailemin haberi var onunla birlikte olduğumdan yazıyodu. Bu perhiz bu ne lahana turşusu :KK70:
Valla haberim yoktu Can'ım ailesinin bildiğinden :KK70:
Gece gece yarıldım gülmekten eşim uyandı gülmeme :):KK70:[/QUOTE]
Bi üyenin profiline yazmıştı mesaj olarak ama o arkadaş silmiş heralde doğal olarak :D
Yaşı da 19 yazıyo profilinde ama ne kadar doğru bilemem tabii

Bu isler tam tersi olmuyomuydu yaw?? Hamileysen, aldirmayinca birakiyolardi benim bildiğim

Sen bi testten once hastaneye git bi tomografi cektir bakalim beynin var mi??

Kız bugu bugün perşembe anam git doğurda sevek ya hep şuraya senden haber varmi diye giriyorum strrs oldummm :-)

Ahahhaha :D 1 saat sonra gidicem suni isticem gece 12 den beri hazırlıkliyim bişey yiyip içmedim valla şimdi gittiğimde geri dondurmesin diye

Ahahhaha :KK70: 1 saat sonra gidicem suni isticem gece 12 den beri hazırlıkliyim bişey yiyip içmedim valla şimdi gittiğimde geri dondurmesin diye

Bebis nasil hareketlimi ?
Bi avazda kurtul yavru.
Bizede haber etmeyi unutma bakk

Back
X