- 18 Haziran 2015
- 4.168
- 42.182
- 508
evli olmadığım için kan testi yaptıramam derken???
Bunu gercekten bende merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de heryerlerde ailemin haberi var onunla birlikte olduğumdan yazıyodu. Bu perhiz bu ne lahana turşusu18 yaşından küçükse ailesi öğrenir sağlık bakanlığı haber veriyor ve araştırma yapılıp dava tecavüz vs bir durum için cazai yaptırım söz konusu olabilir korkuyo ablaları anası babası öğrenir diye ondan demiş evli değilim test yaptıramam diye
Çok cahilimKan testi yaptırmak için evlilik şartı gerekiyor bilmiyor muydun ? Çok ayıp![]()
![]()
Valla haberim yoktu Can'ım ailesinin bildiğindenQUOTE="burcu1888, post: 50052743, member: 759132"]İyi de heryerlerde ailemin haberi var onunla birlikte olduğumdan yazıyodu. Bu perhiz bu ne lahana turşusu![]()
Bu isler tam tersi olmuyomuydu yaw?? Hamileysen, aldirmayinca birakiyolardi benim bildiğim
Ben yeşilçam filmlerinde takılıp kaldıysam tabi....Guzeliiiiim 2017 deyiz devir coktaaaan değişti![]()
Guzeliiiiim 2017 deyiz devir coktaaaan değişti![]()
Kız bugu bugün perşembe anam git doğurda sevek ya hep şuraya senden haber varmi diye giriyorum strrs oldummm![]()
Ahahhaha1 saat sonra gidicem suni isticem gece 12 den beri hazırlıkliyim bişey yiyip içmedim valla şimdi gittiğimde geri dondurmesin diye
Bebis nasil hareketlimi ?
Bi avazda kurtul yavru.
Bizede haber etmeyi unutma bakk