• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımınıza ihtiyacım var:(

Pasta kesmek şu konudaki en mantıksız ve en anlamsız şey değil mi?

Yavrucuğum, baban annene saygı duymuyor ve hatta ona şiddet uyguluyor ama senin mutlu olman buna bağlı değil tabi. Sen pastayla da mutlu olabilecek bir çocuksun. Ben de annen olarak seni böyle mutlu etmeyi uygun görüyorum. Senin kendine saygısı olan, tokadı yer yemez o lanet babanı terk edecek bir anneye ihtiyacın yok zaten. Önemli olan pasta, evet pasta.
Ne zamandır yoktunuz yorumlarınızı yeniden görmek ne güzel

Yoğun olduğum için epeydir yazamadım.pasta yı kendi kesti içeri dahi girmedim.sanırım kendince Doğum gününde barışacağımı düşünüyordu ama Tavrımı devam ettirdim.2 gün sonrasında geldi özür diledi bende bir şartla kabul ettim.snirlerini kontrol edemediğini ve psikoloğa gitmemiz gerektiğini söyledim aksi takdir de bu davranışlar artacağı ve alışkanlık haline geleceği için boşanmamız gerektiğini anlattım.kabul etti gittik anksiyete (kaygı bozukluğu )nedeni ile psikiyatriste yönlendirildi ve ilaç kullanıyor şuan.bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.uzun süre yazamadığım için sizlerden özür diliyorum.zaman ayırdınız çok teşekkür ederim

Back
X