acil yardiminiza ihtiyacim var...

uykuuperisii

Ne mutlu Türk 'üm diyene...!
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
119
38
5 haftalik hamileyim bugun doktora gittim kese olusmus hersey yolunda bi sorun yok dedi.. biraz once acik renkli akinti geldi adet oncesi gibi.. korkuyorum.. bu neden olur? Bilginiz var mi? Dusuk tehlikesi olabilir mi? Cevap verirseniz sevinirim..

Korkma canim o bi cok kişide oluyor.ama kullanmiyorsan progestan kullanmani tavsiye ederim. Ve dikkat et kendine bol bol dinlen

Akıntı bütün hamilelerde oluyor canim.hatta olmasi iyi bence.sonucta progestan artiyor ve akinti geliyor.

Umarim oledir canim cunku akintiyla baslayip kanamaya cevirip sonra da dusuk yapanlarda var.. umarim hersey yolundadir.
dusuk olmasi icin kahve renklj akinti glmesi lazm
korkma btun hamilelerd olur akinti bnim hamile kaldgmdan beri vr hergn ic camasiri degstryorum bsey olsa bnde olurdu coktan

5 haftalik hamileyim bugun doktora gittim kese olusmus hersey yolunda bi sorun yok dedi.. biraz once acik renkli akinti geldi adet oncesi gibi.. korkuyorum.. bu neden olur? Bilginiz var mi? Dusuk tehlikesi olabilir mi? Cevap verirseniz sevinirim..

canım bende de oldu 6. haftadaydım dr her şey iyi dediğinin ertesi günü geldi hemen dr u aradım bir telaş. progestan verdi 12.haftaya kadar onu içtim. çok şükür her şey yolunda. erkek çocuk anneye nişan gönderir hazır olun ben geliyorum diye derdi büyüklerim, cidden bebeğim de erkek.

canım bende de oldu 6. haftadaydım dr her şey iyi dediğinin ertesi günü geldi hemen dr u aradım bir telaş. progestan verdi 12.haftaya kadar onu içtim. çok şükür her şey yolunda. erkek çocuk anneye nişan gönderir hazır olun ben geliyorum diye derdi büyüklerim, cidden bebeğim de erkek.
Cok sukur herseyin yolunda olmasina sevindim senin adina.. bi oglum var benim de bilmem oglumda yasamamistim boyle bise hayirlisi bakalim..

X