acil yardımınıza ihtiyacım varrrr...

41gul41

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
39
0
16
arkadaşlar ben sevgilimle yüz yüze konuşamıyorum çekiniyorum utanıyorum onun yanında elim ayağıma dolanıyo onunla görüşmedn önce kafamda tasarlıyorum bunları bunları konuşurum diye
ama yüz yüze gelince kelimeler tıkanıyo boğazıma arkadaşımda bu durumdan şikayetçi olmaya başladı artık ben normalde de çok konuşkan bir tip değilim ama bende insanlarla
iletişim kurmak karşılıklı muhabbet etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim...

tatlım bunu bir derdim var bölümüne yazsaydın daha çabuk cevap bulabilirdin diye düşünüyorum

cnm zamanla açılırsın yeter ki kendini kasma, rahat olursan çorap söküğü gibi devamı gelir

çok teşekkür ederim arkadaşlar oraya yazıyım o zaman :)

slam yaşınız kaç acaba ?nedense ergensiniz diye geçti içimden eger öleyse zamanla geçiyor merak etme :)
ergen degılsende demekki çok aşıksınız

slam yaşınız kaç acaba ?nedense ergensiniz diye geçti içimden eger öleyse zamanla geçiyor merak etme :)
ergen degılsende demekki çok aşıksınız

canım 24 yaşındayım :) bilmyrm ama insanlar bide en çok konuşmak istedikleriyle konuşamazlarmıs :) bende konuşamıyorum işte konuşcak bişey bulamıyorum konu üretemiyorum :)

canım 24 yaşındayım :) bilmyrm ama insanlar bide en çok konuşmak istedikleriyle konuşamazlarmıs :) bende konuşamıyorum işte konuşcak bişey bulamıyorum konu üretemiyorum :)

küçükte deglsın:) oda senın yanında öylemmi oluyor? yokya normaldir kımsisi duygularını saklar,kimisi saklayamazlar sen bırak o üretsin ozaman hem çok konuşuyoda demez :) hem ne güzel kaç kişi böyle heyecan duyuyorki

İlk flörtün mü? Değilse eski sevgililerinle de mi böyleydi? Bence zamanla aşarsın o da biraz yardımcı olmalı o nasıl peki?

yok o gayet normal konuşuyor valla :)

İlk flörtün mü? Değilse eski sevgililerinle de mi böyleydi? Bence zamanla aşarsın o da biraz yardımcı olmalı o nasıl peki?

hayır ilk flörtüm değil.. evet diğerleriylede hemen hemen böyleydi ama bu kadar değildi... oda yardımcı olmaya çalışıyo ama biraz da şikayetçi haklı olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…