Töbe bismillah iyice saçmaladınız.İkinci bahsettiğim başka bir erkekle yasamak
İlk onunla olmanız onu daha da tavan yaptırır merak etmeyinYapamadigindan dolayı bilemedim öyle bı hisse kapıldım
Üç defa okudum ilk paylaşımı. Ben mi anlamıyorum dedim ama yok cidden saçmaymışTöbe bismillah iyice saçmaladınız.
İlk onunla olmanız onu daha da tavan yaptırır merak etmeyin
Ay saçmalamayın hayatınızda biri varken adam sizi bakire değil zannediyo diye başka bir erkekle mi birlikte olacaksınız? Ve bunu adam hayal kırıklığına uğramasın diye mi yapacaksınız? Sizce bu mantıklı mı?İkinci bahsettiğim başka bir erkekle yasamak
Hayir kocaman bir KADINsın.Kizlar merhaba, öncelikle kendimden bahsedeyim 31 yaşında kendi ayaklari üzerinde durmaya çalışan güçlü karekterli bir kizim
cinsellik yasamak yasamamak tamamen kisisel tercih. Ama birini elde tutmak vs icin cinsellik yasamayin.bu sıralarda istemeye devam etmekte onunla bunu yaşayıp zamana mi bıraksam biliyorum çok saçma bir döngü ama bu tütkuyuda kaybetmek istemiyorum çünkü benm karekterde birisi bunu yaşaması çok zor
He wallaaaAcil yardım edip napalım gelip işin ucundan mı tutalım? daha önce başkasıyla yatmamış olmanız ne zamandan beri utanç kaynağı ve ayiplanma sebebi oldu? İyice coştu millet...
Yok yok ben uykum gelmeden de okumuştum sorun sizde değil konu saçma.Tecrübeli olmak için önce başkasıyla mı yatacaksınız ben şimdi kestiremedim pek ya da uykum mu geldi de anlayamadım
Bence böyle yorum duymak için yazmışTöbe bismillah iyice saçmaladınız.
İlk onunla olmanız onu daha da tavan yaptırır merak etmeyin
Tamam doğru anlamışım yani tecrübesiz olmak istemiyor yani hatunYok yok ben uykum gelmeden de okumuştum sorun sizde değil konu saçma.
Ay şu tecrübe de başa bela.. işe girmek istersin tecrübe.. sevişmek istersin tecrübe..Tamam doğru anlamışım yani tecrübesiz olmak istemiyor yani hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?