Acil yardımmm

Edvard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
1.614
551
43
Ben 5 haftalık gebeyim bikini bölgemi ağdayla alıyorum.. Şimdi nasıl alacağım bilmiyorum yA kasılırsam düşük olur diye korkuyorum.. Kuaförde uyuşturucu sprey var onu kullanıp Ağda yapsam birşey olur mu ? Sprey kullanan oldu mu hiç yan etkisi var mı ?

Sprey kullanmanizi onermiyorum .Agda su an icin tehdit oluşturuyorsa iciniz rahat etmiyorsa dr unuza danisin.Ben de hamileyim ama lazer seanslarina gidiyordum .Gebe kalinca biraktim .Jiletle devam ediyorum .Kil kokleri zayifladigi icin bana kötü yansimadi .Cok nadir cikiyor .Cogalsa bile umrumda degil .Dogumdan sonra lazer seanslarimi tamamlayacağım.

Bence bebeğinizden önemli değil jiletle devam edin bir süre

Teşekkür ederim

Sprey falan sıkmayın kimyasal onlar. Ağda neden düşüğe sebep olsun ki? Hem de bu kadar erken? Bence bir şey olmaz ama içiniz rahat etmiyorsa jilet en mantıklısı.

Kötü olsada idare et bende 5.5 aylık hamileyim düşük riski yasadım bende jiletle devam ediyorum bebeğimden onemlş değil gerçekten hiç birsey
Anladım teşekkür ederim bi doktora soralım olmazsa artık jiletle alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…